Antena Căutare

Tensiunea atinge cote maxime la ”Ultimul Trib”! Paula Chirilă, mărturisire sfâșietoare: ”Mă doare carnea pe mine!”

Paula Chirilă este extrem de liniștită înainte de duelul ce-i poate aduce eliminarea și, mai mult de atât, susține că îi este dor de fiica ei, însă va lupta din răsputeri. 

Paula Chirilă este extrem de liniștită înainte de duelul ce-i poate aduce eliminarea și, mai mult de atât, susține că îi este dor de fiica ei, însă va lupta din răsputeri.

”Evident că mi-e dor. Mă doare carnea de mine. Evident că o să lupt. Mă ia capul în competiție. Colegii mi-au zis să mă întorc la vilă, dar Dumnezeu știe dacă au vorbit cu sinceritate sau nu.”, a spus Paula.

De asemenea, ea susține că poate să înțeleagă alegerea Cameleonilor, dar și că este pur și simplu distrusă, în urma probelor.

”Nu am înțels deloc alegerea lor. Este cel mai bun, este cel mai bun din competiție. "Sunt ruptă, distrusă cu închieturile praf! Sunt vai steaua mea!"”, a mărturisit Paula înainte de duel.

Dezvăluiri de senzație la ”Ultimul Trib”! Ritualul bizar de care au avut parte Cameleonii ca să scape de ghinion... E oficial! Cosmin Pădureanu a câștigat duelul! Paula Chirilă părăsește ”Ultimul Trib”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x