Antena Căutare

Se apropie MOMENTUL! Concurenţii din emisiunea "Ultimul trib" au plecat în Madagascar!

21 de concurenţi au plecat, astăzi, în aventura vieţii lor! "Ultimul trib" este cel mai nou reality show, produs de Antena 1 şi va avea premiera chiar în această toamnă! Este vorba de trei triburi. Unul format din vedete, unul din sportivi, iar altul - din oameni obişnuiţi. Toţi vor trece prin cele mai grele provocări, însă, la final, doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 100 de mii de euro.

21 de concurenţi au plecat, astăzi, în aventura vieţii lor! "Ultimul trib" este cel mai nou reality show, produs de Antena 1 şi va avea premiera chiar în această toamnă! Este vorba de trei triburi. Unul format din vedete, unul din sportivi, iar altul - din oameni obişnuiţi. Toţi vor trece prin cele mai grele provocări, însă, la final, doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 100 de mii de euro.

În fiecare săptămână, cele trei triburi se vor lupta pentru teritoriu. Tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic. Cel de pe locul doi va locui într-un sat, alături de localnici. Iar cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. Show-ul va avea premiera în această toamnă, la Antena 1.

La prima oră, concurenţii „Ultimului Trib” au început să apară pe Aeroportul Otopeni. Primul a fost actorul şi cântăreţul Dorian Popa, care are deja experiența aventurii după emisiunea „Asia Express”!

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de Facebook >> / Instagram >>

Daniela Crudu, filmată într-un moment de... intimitate. Ce a făcut cu iubitul său a lăsat mască pe toată lumea!... Marea provocare, pe cale să înceapă! Cei 21 de concurenţi din "ULTIMUL TRIB" au ajuns în Madagascar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x