Antena Căutare

Cameleonii au desemnat un om la duel! Silviu: „La câți nervi am, m-aș duela cu toți în același timp"

Cameleonii au fost nevoiți să trimită un om la duel, după ce au ieșit pe ultimul loc la proba de nominalizare, la jocul „Mergi pe butoaie".

Cameleonii au fost nevoiți să trimită un om la duel, după ce au ieșit pe ultimul loc la proba de nominalizare, la jocul „Mergi pe butoaie".

Astfel, Cameleonii Oana Dedeu şi Silviu Mircescu l-au ales pentru proba de la duel pe Silviu Geandra.

„Nu aveam cum să îl nominalizez pe Silviu Mircescu, pentru că nu ste într-o stare fizică și psihică bună, astfel încât să se ducă la duel și să am încredere absolute că el va câștiga și ă o să rămânem un trio frumos”, și-a explicat Oana Dedeu alegerea.

La rândul lui, Silviu Mircescu l-a nominalizat pe coechipierul său să meargă la duel, deoarece el este prea slăbit pentru a putea garanta o victorie.

„Sincer, mi-al fi dorit din suflet să merg la duel, dar pentru că sunt slăbit și trebuie să găsesc o cale de a mă reface în puținul timp care mi-a mai rămas… Am încredere în Silviu, așa că îl voi trimită pe fratele Geandra la război și sunt convins că se va întoarce”, a spus Silviu Mircescu.

„Mă frustrează faptul că nu pot să merge eu la duel, pentru că la câți nervi am, m-aș duela cu toți în același timp, ca să știm o treabă. Însă, nu poți să faci greșeli să te autonominalizezi, pentru că am văzut ce se întâmplă dacă faci un exces de genul”, a adăugat Mircescu.

Cameleonul desemnat să se dueleze din nou, Silviu Geandra, le-a dat încredere colegilor lui. Totuși, el l-a nominalizat pe Mircescu.

„Vă dați seama că mă voi întoarce, nu?”, le-a spus el.

Și-a ratat șansa pentu care a luptat? Mircea Zamfir, regrete după ce a cerut ajutor la radio. „După aia mi-am dat seama”... „Ultimul Trib”, episodul 15. Clipe de panică și certuri între colegi. O echipă, în prag de colaps. „M-aș duela cu toți s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x