Ultimul Trib

SEZONUL 1

Sorin Brotnei, concurent la Ultimul Trib, dezvăluiri şocante: "Mergeam la somn devreme să uit de foame. Visam la ouă fierte şi la slănină"

 
+2 click pentru
galerie

Sorin Brotnei, întors de curând din Madagscar, unde a participat la Ultimul Trib, a povestit câteva dintre experienţele trăite pe insulă. 

Fostul component al trupei Accent a recunoscut că perioada trăită în Africa a fost una dintre cele mai solicitante din întreaga sa existenţă, chiar dacă de-a lungul vieţii sale a mai trecut prin momente dificile.

Daniela Crudu, eliminată din motive medicale din„”Ultimul Trib”! „Daniela nu e chiar așa cum se vede la televizor”

"Mă întreba lumea dacă nu cumva ceea ce văd ei la tv este fals şi exagerat. Acum am ocazia să le transmit clar că tot ce se vede e real sută la sută. Eu vin din Maramaureş, unde oamenii sunt rezistenţi, muncesc mult, nu se plâng. Eu am mers la muncă fizică în viaţa mea, dar ceea ce am făcut înainte de Madagascar a fost ca un fel de antrenament înainte de marea experienţă de la Ultimul Trib", a recunoscut artistul.

Eliminare neplanificată! Daniela Crudu a fost obligată de medici să părăsească competiția: „Este o eroină!”

Cât priveşte cea mai traumatizantă experienţă din viaţa sa, Sorin a dezvăluit că lipsa hranei i-a provocat adevărate coşmaruri: "În multe dintre nopţile petrecute pe insulă, mergeam devreme la culcare pentru a uita de foame. Nu e nicio glumă. Dormeam pentru a nu ne aminti că nu avem cu ce să ne hrănim", a spus Brotnei. 

Dezvăluire BOMBĂ! De ce seamănă atât de bine Daniela Crudu și Margherita de la Clejani

Concurentul de la "Ultimul Trib" a recunoscut că este un mare fan al slăninei, care nu-i lipseşte niciodată din casă: "Eu fiind din Maramureş ador slănina şi acolo mă gândeam doar la asta şi la câtă slănină am acasă, de diferite feluri. Visam la ouă fierte, la brânză, la roşii, la toate mâncărurile noastre tradiţionale", a declarat Brotnei la Răi da' Buni. 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI