Antena Căutare

Top patru momente spectaculoase cu finaliștii de la ”Ultimul Trib”! Prin ce au trecut Mircea Zamfir și Sorin Brotnei înainte de a ajunge să lupte pentru marele premiu

Marea Finală a emisiunii ”Ultimul Trib” va fi difuzată vineri, de la 22:30, la Antena 1, când Sorin Brotnei și Mircea Zamfir se vor lupta pentru marele premiu. 

Marea Finală a emisiunii ”Ultimul Trib” va fi difuzată vineri, de la 22:30, la Antena 1, când Sorin Brotnei și Mircea Zamfir se vor lupta pentru marele premiu.

La început au fost 21 de concurenți, ce au fost împărțiți în trei echipe - Lemurii, Crocodilii și Cameleonii. Au trecut luni de zile de atunci, timp în care aceștia și-au testat limitele și au fost supuși unor probe care mai de care mai dificile, în urma cărora au avut loc eliminări. Timpul a trecut, iar cei mai puternici au continuat să lupte pentru a-și asigura locul în ”Ultimul Trib”. Acum, însă, confruntarea se va da între Mircea Zamfir și Sorin Brotnei, care au trecut, de-a lungul timpului, prin momente dificile, pe care îți propnem să le revezi, mai jos!

Mircea Zamfir, mărturisiri despre cel mai emoționant moment

A fost un luptător și a dovedit asta în timpul emisiunii, în timpul probelor în urma cărora s-a autodepșit, dar Mircea Zamfir are și o latură sensibilă. Pe care n-a ezitat să o arăte încă de la început. Mai exact, înainte de a pleca în Madagascar, el se declara că a fost impresionat de un copil care și-a donat organele: ”Am fost la un pas de stop respirator.”, spunea el.

Mircea Zamfir, accidentat la ”Ultimul Trib”

A vrut cu orice preț să ajungă în Marea Finală și nu s-a gândit la sacrificiile pe care le face. A încercat să facă față cu brio fiecărei probe, dar la un moment dat, la începutul lunii februarie, el s-a accidentat grav. I s-a umflat piciorul rău și nu credea că va mai putea să continue. A avut noroc, însă, dovadă fiind faptul că acum este în Marea Finală.

Sorin Brotnei, îndrăgostit până peste cap de soția lui

A ales să plece în Madagascar la scurt timp după ce a aflat că va deveni tată, soția lui fiind însărcinată în doar câteva luni, iar în timpul competiției a primit o înregistrare cu partenera de viață, ceea ce l-a emoționat teribil: ”E la fel de frumoasă.”, spunea el atunci.

De asemenea, artistul care a reușit să ajungă până în Marea Finală de la ”Ultimul Trib” declara că nu e obișnuit să stea departe de aleasa inimii lui. "Nu e deloc plăcut să fiu departe de soţia mea însărcinată!", spunea el în timp ce se afla în Madagascar.

Urmărește confruntarea finală de la ”Ultimul Trib”, vineri, de la 22:30, la Antena 1, când Mircea Zamfir și Sorin Brotnei vor lupta pentru marele premiu.


Lucruri neștiute despre Mircea Zamfir, finalist la ”Ultimul Trib”! Cum a ajuns în sala de sport și ce a făcut înainte de... Ultima noapte. Sorin și Mircea se pregătesc de marea finală: „Nici nu știu cum am ajuns aici. M-am strecurat și am reuși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x