Live acumObservator 19
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Ultimul Trib

SEZONUL 1

Cum arăta Sorin Brotnei, finalist la ”Ultimul Trib”, pe vremea când făcea furori cu trupa ”Akcent”!  Ce făcea artistul înainte de a se apuca de muzică

Dacă aventura în Madagascar a început cu 21 de persoane, vedete, sportivi și oameni obișnuiți, ce au fost împărțite în trei grupuri, acum, în Marea Finală au mai rămas doar Sorin Brotnei și Mircea Zamfir. 

Dacă aventura în Madagascar a început cu 21 de persoane, vedete, sportivi și oameni obișnuiți, ce au fost împărțite în trei grupuri, acum, în Marea Finală au mai rămas doar Sorin Brotnei și Mircea Zamfir.

Au trecut prin momente tensionate, au fost nevoiți să facă față unor probe dificile, în timpul cărora s-au întrecut pe ei, dar au dat tot ce au putut mai bun și au reușit să ajungă în Marea Finală.

Sorin Brotnei este unul dintre finaliștii de la ”Ultimul Trib” și mărturisea, la începutul competiției, că e hotărât să pună umărul la succesul tribului: ”Cred că pot fi un bun coechipier într-o echipă, mai ales că de mic am făcut sport de performanță și am fost într-o echipă. Și experiența cu trupa Akcent a fost tot în echipă, în timp am învățat să lăsăm din orgolii, să ne știm fiecare locul și ce avem de făcut și presupun că acesta e un lucru bine-venit în ecuația aceasta. Și sunt de treabă câteodată! Dar nu chiar tot timpul...” glumea Sorin. Și se pare că a reușit să facă față cu brio tuturor provocărilor, el ajungând în Marea Finală de la ”Ultimul Trib”.

Sorin Brotnei, finalist al emisiunii ”Ultimul Trib”, a devenit cunoscut pe când avea doar 21 de ani, atunci când a fost cooptat în trupa ”Akcent”. Înalt și blond cu ochi albaștri, Sorin Brotnei a reușit rapid să cucerească inimile tinerelor, iar piesele formației, printre care ”Ți-am promis”, ”În culori” ori ”Pima Iubire”, erau ascultate în colțurile țării.

În 2013, însă, în urma unor neînțelegeri, Mihai Gruia și Sorin Brotnei au părăsit formația, destrămânu-se. Adrian Sînă este singurul membru al grupului.

Chiar și așa, însă, Sorin Brotnei n-a renunțat la marea sa pasiune, muzica. Astfel, în 2014, el a format trupa ”Two” alături de Mihai Gruia. Atunci, cei doi au scos mai multe pierse precum ”Spre Soare”, ”Fall in Love”, ”Bora Bora”.

De asemenea, înainte de a face parte din trupa ”Akcent”, Sorin Brotnei a lucrat ca model, el defilând pentru Cătălin Botezatu ori Doina Levintza.

Urmărește confruntarea dintre Sorin Brotnei și Mircea Zamfir pentru marele premiu de la ”Ultimul Trib”, vineri, de la ora 22:30, în ultima ediție a acestui show.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube