Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Traiul pe insula pustie transformă vedetele din ”Ultimul Trib” în războinici

 
+9 click pentru
galerie

După o săptămână petrecută în sat, ”retrogradarea” pe insula pustie nu le-a picat deloc bine ”Lemurilor”, care speră să afle, joi, de la ora 20.00, la Antena 1, și cum arată luxul în Madagascar.

Nopți de dormit în saci, sub un umbrar din frunze de palmier, o fiertură de orez cu scoici și ”duș” în apa oceanului – de asta au parte ”Lemurii” pe insula pustie din Madagascar, unde au ajuns după ce au ieșit pe locul al treilea la lupta pentru Teritoriu. Iar dacă insulele exotice le-ar surâde, vedetele noastre au descoperit că nu le plac dacă sunt și pustii, așa că pentru săptămâna aceasta s-au îndârjit și speră să aibă o șansă la vila de lux. ”Sunteți trei bărbați și nu sunteți capabili să duceți patru femei la o vilă cu piscină?!”, le-a cerut Sorana socoteală colegilor, în timp ce Daniela se hrănește în fiecare zi doar cu gândul că va putea sta la piscină la un moment dat, altfel e pregătită să renunțe. ”Eu nu îmi doresc la fel de mult ca ei să mai rămân aici”, a mărturisit aceasta.

Rămâne de văzut însă dacă au vreo șansă ”Lemurii” să câștige următorul joc de Teritoriu, săptămâna aceasta, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.    

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE