Antena Căutare

Daniela Crudu a dovedit că nu este deloc așa cum o știam pănă acum! Cameleonii îi simt deja lipsa, chiar dacă au stat împreună doar câteva ore: „Este o eroină!”

Pe insulă, Cameleonii au reușit să mănânce. Stând în jurul focului, și-au dat seama că sunt înconjurați de prea multă liniște. Unde e Daniela Crudu când ai nevoie de râsul ei contagios?

Pe insulă, Cameleonii au reușit să mănânce. Stând în jurul focului, și-au dat seama că sunt înconjurați de prea multă liniște. Unde e Daniela Crudu când ai nevoie de râsul ei contagios?

„Ne pare rău că a plecat Daniela. Noi am fi păstrat-o cu drag și ne-ar fi fost de mare ajutor dacă era aptă pentru joc. Aseară făceam glume, spuneam că o să câștigăm noi proba de Nominalizare și o s-o ținem aici cu forța, pe lângă noi, ne-a binedispus aseară”, a povestit Mircescu.

Daniela este o prezență pozitivă, râsul ei a fost de mare ajutor pentru membrii echipei Cameleoni, care se consideră oropsiții Madagascarului.

Cele câteva ore petrecute cu Daniela au adus voie bună și veselie, două ingrediente extrem de importante într-o competiție de supraviețuire.

Toți concurenții se gândesc la sănătatea Danielei și îi transmit numai gânduri bune.

Piramida i-a dărâmat pe Lemuri. Un concurent este trimis la Duel: „E un moment în care îmi vine să urlu. Nu mai suport ... Eliminare neplanificată! Daniela Crudu a fost obligată de medici să părăsească competiția: „Este o eroină!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x