Antena Căutare

Piramida i-a dărâmat pe Lemuri. Un concurent este trimis la Duel: „E un moment în care îmi vine să urlu. Nu mai suport nimic”

După ce au pierdut proba de Salvare, Lemurii sunt a doua echipă care trebuie să trimită un om la duel. Cu toate că au încercat să facă haz de necaz, tensiunea dintre membrii echipei este ușor de observat.

După ce au pierdut proba de Salvare, Lemurii sunt a doua echipă care trebuie să trimită un om la duel. Cu toate că au încercat să facă haz de necaz, tensiunea dintre membrii echipei este ușor de observat.

Nu e deloc ușor pentru Lemuri. Începe să conteze din ce în ce mai mult care este poziția fiecăruia în grup și ce alianțe s-au format, pentru a nu fi propus la duel.

Dacă omul pe care îl trimit la Duel va pierde, întreaga echipă va fi pedepsită. Vor locui în sat, dar ca pe insula pustie: fără a avea contact cu localnicii, fără dreptul de a primi ceva de la ei (mâncare). Ca pe insulă, vor putea să gătească folosind doar orez, apă și sare.

Piramida i-a dărâmat pe Lemuri. Un concurent este trimis la Duel:  „E un moment în care îmi vine să urlu. Nu mai suport nimic”

Fără să stea pe gânduri, Ionuț o votează pe Sorana: „Cine se grăbește să ajungă acasă, va ajunge acasă. Cine vrea să rămână aici, trage până la ultima picătură de energie.”

Sorana nu pare foarte afectată de voturile pe care le primește: „E un moment în care îmi vine să urlu. Nu mai suport nimic. E ca și cum aș avea o rană deschisă și îmi tot pui sare pe ea. E totul ca o picătură chinezească pentru mine.”

Lupta pentru Salvare a început! Crocodilii sau Lemurii? Cine scapă și cine trebuie să trimită al doilea om la Duel?... Daniela Crudu a dovedit că nu este deloc așa cum o știam pănă acum! Cameleonii îi simt deja lipsa, chiar dacă au stat îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x