Căutare Live

Ultimul Trib. Daniela Crudu și Dorian Popa au făcut baie... împreună: „Se uitau ăștia la noi, ca la film!”

Viața la țară nu e ușoară, iar când satul aparține unui trib din Madagascar, datele problemei se schimbă radical.

Viața la țară nu e ușoară, iar când satul aparține unui trib din Madagascar, datele problemei se schimbă radical. Asta pentru că aici nu există aproape nimic. Daniela Crudu și Dorian Popa au decis că se pot ajuta atunci când vine vorba de baia de la sfârșitul zilei.

Evident, nu există cadă, nu există apă curentă, nu există balsam de păr sau posibilitatea de a te răsfăța în spumă. Cei doi au trecut peste toate impedimentele și cu un vas au început să se spele. Reciprocitatea a fost de bază. Mai întâi a turnat Dorian, după care i-a venit rândul Danielei.

Baia la comun a devenit un adevărat spectacol pentru micuții din sat, care s-au uitat cu mare curiozitate la cei doi Lemuri din Ultimul Trib: „Parcă erau la film, așa se uitau la noi, cum ne făceam baie”, a glumit Dorian Popa.

Ultimul Trib. Și câștigătorii plâng nu-i așa? Roxana Chiperi, cu lacrimi în ochi: „Am o relație mai... diferită și asta ... Ultimul Trib. Începe lupta. Cine pierde, trimite oameni la Nominalizare: „Nu vreau să îmi pierd vreun coleg. Trebuie să ...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
Top Văzute
x