Antena Căutare

Ultimul Trib. Începe lupta. Cine pierde, trimite oameni la Nominalizare: „Nu vreau să îmi pierd vreun coleg. Trebuie să luptăm!”

Nominalizarea este coșmarul tuturor. Concret, cele trei echipe trebuie să tragă cât mai tare la fiecare probă pentru a nu încheia prima etapă pe ultimul loc.

Nominalizarea este coșmarul tuturor. Concret, cele trei echipe trebuie să tragă cât mai tare la fiecare probă pentru a nu încheia prima etapă pe ultimul loc. Tribul care ocupă poziția a treia va nominaliza, în mod obligatoriu, un om la duel. Apoi, celelalte două echipe rămase se vor lupta între ele, iar pierzătoarea va oferi a doua nominalizare la marele duel.

După cât de crâncenă a fost lupta în primele zile petrecute în Madagascar, bătălia din această seară se anunță cu adevărat... epică!

Toți sunt pregătiți, toți sunt gata să câștige pentru a evita să rămână mai puțini după această cursă cu adevărat infernală.

Ultimul Trib. Daniela Crudu și Dorian Popa au făcut baie... împreună: „Se uitau ăștia la noi, ca la film!”... Ultimul Trib. Doi concurenți din tribul Crocodili, mai apropiaţi decât ar trebui? Mircea Zamfir: "Sunt cu ochii pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x