Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Cum se fac clătitele în Madagascar? Concurenții de la „Ultimul Trib” au aflat REȚETA!

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă se pregătesc pentru duel, membrii tribului Cameleonii s-au distrat de minune prin satul din Madagascar. Un moment cu adevărat inedit a fost acela când concurenții au învățat să facă o rețetă de clătite malgașe!

Ajunși în sat, Cameleonii duc muncă serioasă de convingere cu localnicii pentru a face rost de diferite alimente. Nu e treabă ușoară, dar se pare că s-au descurcat de minune!

Cosmin Pădureanu de la „Ultimul Trib” face astfel rost de cea mai multă mâncare pentru colegii săi. Concurentul știe să se dea bine pe lângă femeile din sat și astfel i se oferă orice!

 

După ce au găsit toate ingredientele necesare, Cameleonii s-au apucat de făcut o rețetă malgașă de clătite!

În Madagascar, clătitele se fac din făină din orez, lapte, un ou și zahăr. Clătitele se fac ceva mai groase decât cele de la noi și sunt prăjite într-o cantitate generoasă de ulei. Odată gătite, acestea sunt umplute cu banane și, desigur, merg de minune și cu ciocolată!

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE