Antena Căutare

Provocările din Madagascar devin tot mai grele pentru concurenții de la „Ultimul Trib”!

Gândul că dacă pierd următoarea probă de Nominalizare vor fi nevoiți să trimită încă un om la duel îi face pe concurenții din „Ultimul Trib” să treacă peste orice greutăți

Gândul că dacă pierd următoarea probă de Nominalizare vor fi nevoiți să trimită încă un om la duel îi face pe concurenții din „Ultimul Trib” să treacă peste orice greutăți

Tensiunea atinge cote uriașe la „Ultimul Trib”! Concurenții știu că dacă pierd următoarea probă de Nominalizare vor fi obligați să trimită un om la duel și astfel să riște eliminarea lui. Așa că cele trei triburi își adună acum forțele pentru noi și noi provocări, aventuri și probe dificile!

ULTIMUL TRIB. EPISOD 7. Săptămâna trecută am avut un duel între Paula Chirilă de la Lemuri și Ema de la Cameleoni. Echipa lor a rămas doar în cinci oameni, iar situația devine tot mai complicată pentru ei.

A urmat jocul căpitanilor și Lemurii și-au adunat forțele cu succes, câștigând o masă cu de toate. Au fost primiți ca niște zei pe insula pustie. Masa îmbelșugată i-a bucurat din plin pe Lemuri și aceștia au avut astfel ocazia să își recapete forțele și să se ambiționeze mai mult pentru a obține noi și noi victorii.

Provocările din Madagascar devin tot mai grele pentru concurenții de la „Ultimul Trib”!

Daniela Crudu a avut ocazia să se bucure de un mic răsfăț. Sacul de dormit a fost și el mai mult decât binevenit, reușind chiar să-și convingă colegii să-i „doneze” și o saltea.

Dimineața e și mai plăcută pentru Crocodili, care au petrecut noaptea la vila de lux. Totuși, trezirea de la ora cinci dimineața nu le-a fost pe plac concurenților.

Cameleonii, după o noapte petrecută în satul din Madagascar, sunt din ce în ce mai conștienți că au pierdut un om și că nu își mai pot permite să ajungă la duel.

ULTIMUL TRIB. EPISOD 7. Urmează jocul „Arena Gladiatorilor”, în care cele trei triburi trebuie să lupte pentru a nu trimite un om la duel! Cameleonii, Lemurii și Crocodilii trebuie să își măsoare forțele într-un joc inedit. Trei concurenți din echipe diferite se urcă pe o plută și, cu ajutorul unor „scuturi”, vor încerca să își elimine adversarii aruncându-i în apă. Este un joc în care tactul și forța contează din plin! Fiecare punct adunat este crucial, așa că tensiunea atinge cote maxime.

Provocările din Madagascar devin tot mai grele pentru concurenții de la „Ultimul Trib”!

ULTIMUL TRIB. EPISOD 7. A fost o luptă acerbă, în care fiecare Lemur, Cameleon sau Crocodil a dat tot ce a avut mai bun pentru a aduce puncte echipei sale.

Punct după punct, scorul a fost extrem de strâns pentru cele trei triburi, așa că emoțiile au fost mari.

Cosmin de la Cameleoni și Ionuț Iftimoaie de la Lemuri au dus ultima confruntare și scorul a fost unul decisiv. Cameleonii au obținut cele mai puține puncte și deci trebuie să trimită un om la DUEL!

Urmează o nouă probă și o nouă provocare la „Ultimul Trib”, fiindcă vine jocul de SALVARE!

Echipa care iese pe locul doi trimite un om la DUEL, așa că miza este una extrem de mare pentru Lemurii și pentru Crocodilii de la „Ultimul Trib”. Acolo, acesta îl va confrunta pe Mirel de la tribul Cameleonii, care a fost nominalizat după ce echipa sa a pierdut jocul „Arena Gladiatorilor”.

ULTIMUL TRIB. EPISOD 7. Proba de SALVARE a început și concurenții au pornit la luptă! Mai întâi trebuie să care bușteanul de 300 de kilograme până la primul obstacol, acolo unde trebuie să confecționeze niște undițe, cu care să pescuiască undița de pe stâlp. Cheia găsită va deschide o poartă mică de la baza obstacolului, pe unde concurenții trebuie să se strecoare, cu tot cu buștean.

Provocările din Madagascar devin tot mai grele pentru concurenții de la „Ultimul Trib”!

Apoi, la următorul obstacol, concurenții trebuie să sape în nisip la baza porții pentru a putea să facă un tunel prin care să treacă bușteanul greu de 300 de kilograme.

Provocările din Madagascar devin tot mai grele pentru concurenții de la „Ultimul Trib”!

La următorul obstacol, echipele trebuie să ridice bușteanul și să-l tragă peste un zid înalt, folosind doar forța corpului și...multă strategie!

Provocările din Madagascar devin tot mai grele pentru concurenții de la „Ultimul Trib”!

ULTIMUL TRIB. EPISOD 7. Următorul obstacol? Să spargă o altă ușă folosind bușteanul și apoi să-l așeze în picioare într-un loc stabilit. Mai rapizi și mai buni la strategie au fost Crocodilii, așa că ei au scăpat de DUEL! Extenuați, concurenții de la „Ultimul Trib” s-au prăbușit în nisip, cu lacrimi de fericire în ochi.

Ajunși la vila de lux, Crocodilii savurează din plin victoria cu o masă pe cinste!

A fost totuși o înfrângere dureroasă pentru Lemurii de la „Ultimul Trib”. Urmează ca ei să decidă ce om merge la DUEL!

„Este greu când împarți mâncarea cu cineva, când ai grijă să nu pățească nimic...Și apoi să îl trimiți la duel”, a zis Sorana supărată.

Daniela Crudu a părut să nu mai fie atât de zâmbitoare și a dat semne că ar vrea să ajungă la duel. Concurenta a declarat că probele de la „Ultimul Trib” i se par din ce în ce mai grele, iar Lemurii au votat ca Daniela să meargă la confruntarea cu Mirel, de la tribul Cameleonii!

Provocările din Madagascar devin tot mai grele pentru concurenții de la „Ultimul Trib”!

Ajunși în sat, Cameleonii duc muncă serioasă de convingere cu localnicii pentru a face rost de diferite alimente. Nu e treabă ușoară, dar se pare că s-au descurcat de minune!

Chiar dacă se pregătesc pentru duel, membrii tribului Cameleonii s-au distrat de minune prin satul din Madagascar. Un moment cu adevărat inedit a fost acela când concurenții au învățat să facă o rețetă de clătite malgașe!

În Madagascar, clătitele se fac din făină din orez, lapte, un ou și zahăr. Clătitele se fac ceva mai groase decât cele obișnuite. Odată gătite, acestea sunt umplute cu banane și, desigur, merg de minune și cu ciocolată! Apoi, Cosmin Pădureanu le-a convins pe femeile malgașe să cânte în română „Foaie verde, magheran” și, așa cum era de așteptat, momentul a fost unul de-a dreptul savuros!

În ediția de vineri, 12 octombrie, de la ora 20:00, Daniela Crudu din tribul Lemurii îl va confrunta pe Mirel Magop de la tribul Cameleonii, într-un duel ce se anunță a fi unul incendiar!

Concurenții de la „Ultimul Trib” s-au întrecut în cel mai DIFICIL joc de până acum! Surpriza a fost uriașă... Cum se fac clătitele în Madagascar? Concurenții de la „Ultimul Trib” au aflat REȚETA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x