Căutare Live

Premieră la duelul Căpitanilor! Două femei și un bărbat, în luptă acerbă! Câștigătorul a primit un premiu fantastic - VIDEO

Oana, Mircea şi Ioana, din triburile Cameleoni, Crocodili și, respectiv, Lemuri, s-au confruntat în Proba Căpitanilor, car a fost una extrem de dificilă, având și o miză uriașă – un premiu nesperat. Mircea Zamfir a fost cel care a câștigat.

Oana, Mircea şi Ioana, din triburile Cameleoni, Crocodili și, respectiv, Lemuri, s-au confruntat în Proba Căpitanilor, car a fost una extrem de dificilă, având și o miză uriașă – un premiu nesperat. Mircea Zamfir a fost cel care a câștigat.

Jocul la care s-au întrecut cei trei căpitani s-a numit „Trage pluta la premiu”. Mai întâi, concurenții au trebuit să meargă pe un cilindru și să își țină echilibrul. La al doilea moment, ei au trebuit să dezlege câte o plută și să ajungă în larg, unde au fost așteptați de 6 săculeți cu câte o bilă. Căpitanii au trebuit să aducă săculeții la capăt – pe o pistă de bowling, pe care să culiseze cele 6 bile, în 6 găuri.

Premiul este unul extraordinar, unul la care ar fi sperat fiecare concurent.

„Este un premiu în care cel care câștigă poate cere pentru echipa lui orice vrea el – o sumedenie de lucruri, orice”, a explicat prezentatorul Octavian Strunilă.

„Însă, nu se știe dacă li se va da, pentru că depinde foarte mult de puterea lor de convingere, de argumentele pe care le vor adduce – cel care va câștiga va merge la un post de radio local, din cel mai mare oraș de pe insula și va povesti în ce situație se află și de ce are nevoie. Astfel, le vor propune oamenilor să se întâlnească, pentru a primi ajutor de la ei”, a adăugat el.

Potrivit lui Strunilă, în afară de asta, câștigătorul va ieși „în lume, la oraș”, și va avea posibilitatea să socializeze cu localnicii.

Sorana, făcută cu ou și cu oțet de ceilalți Lemuri! „Știu foarte clar care e adevărata lor grijă”... Ingeniozitate de nevoie în tribul Lemuri! Mâncarea incredibilă pe care și-au pregătit-o, după ce s-au săturat de orez. T...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x