Ultimul Trib

JOI | ora 20.00

Lacrimi în tabăra Lemurilor, după înfrângere.„M-a durut sufletul să stau pe margine. Au avut nevoie de mine și eu nu eram!

 

Poate cel mai dur joc de Salvare de până acum, „Rugby pe apă” s-a încheiat. Cu un scor de 5-3, Crocodilii și-au asigurat victoria în fața Lermurilor, care vor trimite oameni la Duel. Ionuț Iftimoaie se simte vinovat, fiind convins că au pierdut pentru că el nu a participat la joc.

Proaspăt venit în tribul Crocodililor, Mircescu și-a cimentat statulul în noua echipă, prin victoria de la jocul de Salvare.

„A fost foarte frumoasă proba. Am vorbit din priviri. Pentru mine, fusese prima oară când plecam de la o probă învingător, după o lună și ceva de când suntem aici. E o senzație foarte frumoasă.”

În tabăra opusă, Lemurii își îngrijesc răniții.

„Dacă îl aveam pe Ionuț, vă spun sigur că nu aveau nicio șansă. Ionuț pleca cu toți în spinare și puncta”, este convins Chiru.

„M-a durut sufletul să stau pe margine...au avut nevoie de mine și eu nu eram!”, spune, cu lacrimi în ochi, Iftimoaie.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE