Antena Căutare

Cea mai crâncenă Salvare. Oana pierde lupta cu Alex Filip. „Mi-a ieșit osul la mână!”

Începe primul joc de Salvare în noua formulă. Regulile s-au schimbat, iar miza este uriașă. Lemurii și Crocodilii s-au luptat ca să nu fie obligați să nominalizeze oameni la Duel.

Începe primul joc de Salvare în noua formulă. Regulile s-au schimbat, iar miza este uriașă. Lemurii și Crocodilii s-au luptat ca să nu fie obligați să nominalizeze oameni la Duel.

Jocul se numește „Rugby pe apă”. În loc de minge, avem un colac de salvare, care se află în larg. Concurenții trebuie să pornească de la fiecare stâlp, să recupereze un colac și-l pune pe stâlpul de pe mal. Echipa respectivă câștigă un punct. Se joacă până la 10 puncte.

Cea mai crâncenă Salvare. Oana pierde lupta cu Alex Filip. „Mi-a ieșit osul la mână!”

„Puteți să vă blocați, să vă opriți, să vă placați, să vă pasați colacul de la unul la altul, dar nu aveți voie să vă accidentați. Vorbim, în primul rând, de fairplay”, le-a explicat Octavian.

Cu toate că rugby-ul este un sport care are nevoie de multă forță, Lemurii hotărăsc să îl menajeze pe Ionuț, din cauza accidentării la genunchi.

Lupta este crâncenă. Crocodilii nu au milă și își folosesc toate atuurile pentru a câștiga teren în fața Lemurilor. Ioana este lovită de mai multe ori, dar refuză să abandoneze lupta.

Cea mai crâncenă Salvare. Oana pierde lupta cu Alex Filip. „Mi-a ieșit osul la mână!”

Se cere medic pentru Oana! „Mi-a ieșit osul la mână”, strigă concurenta.

„Nu-mi amintesc exact cum s-a întâmplat. Aveam colacul în mână, alergam spre finish, apoi m-am uitat la mână și am văzut că este osul deplasat.”

Confruntarea cu Crocodilul Alex a scos-o pe Oana din joc, accidentarea ei fiind prea gravă. Medicul îi interzice să continue.

Scorul este 4-3 pentru Crocodili. Se dă startul ultimei runde. Mircescu aduce victoria, iar Crocodilii se salvează!

Regulile jocului se schimbă radical! De astăzi, lupta pentru supraviețuire se dă în interiorul echipelor... Lacrimi în tabăra Lemurilor, după înfrângere.„M-a durut sufletul să stau pe margine. Au avut nevoie de mine și eu nu era...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x