Antena Căutare

Și-a ratat șansa pentu care a luptat? Mircea Zamfir, regrete după ce a cerut ajutor la radio. „După aia mi-am dat seama”

Mircea Zamfir din tribul Crocodili a avut un regret după ce a vorbit la radio pentru a le cere ajutorul malgașilor – șansă pe care a câștigat-o în urma probei Căpitanilor, din care a ieșit învingător.  

Mircea Zamfir din tribul Crocodili a avut un regret după ce a vorbit la radio pentru a le cere ajutorul malgașilor – șansă pe care a câștigat-o în urma probei Căpitanilor, din care a ieșit învingător.

„Avem nevoie de mult ajutor, deoarece ne aflăm departe de casă. De mai bine de patru săptămâni, nu mi-am văzut familia. Mă simt binecuvântat să vă cunosc pe voi și aș fi recunoscător dacă ne-ați putea ajuta cu orice… Cum ar fi mâncare, paste, pește, articole de igienă…”, a spus el la radio.

Însă, după acest moment, Mircea Zamfir a avut și un regret.

„Nu le-am dat exemple, că după aia mi-am dat seama! Dar eram acolo, așa… Parcă e greu să nu înțelegi nimic din ce spun ei”, a spus Crocodilul.

„Le-am transmis oamenilor tot ce am putut (…) Probabil că le-am spus să ne aducă mâncare de vreo patru ori… sau de 14 ori. Sper să empatizeze cu ce am reușit eu să spun acolo, câteva cuvinte”, a mai spus Crocodilul”, a mai spus el.

Mircea Zamfir și-a terminat discursul la radio mulțumind în limba malgașă.

Mircea Zamfir a devenit „DJ” la Radio Rotsy FM din Madagascar! Ce melodie a fredonat în studio... Cameleonii au desemnat un om la duel! Silviu: „La câți nervi am, m-aș duela cu toți în același timp"...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x