Antena Căutare

Mircea Zamfir a devenit „DJ” la Radio Rotsy FM din Madagascar! Ce melodie a fredonat în studio

Mircea Zamfir, câştigătorul „probei căpitanilor", a intrat în posesia premiului și a devenit DJ la Radio Rotsy FM din Madagascar, în studioul căruia s-a auzit o melodie extrem de cunoscută.

Mircea Zamfir, câştigătorul „probei căpitanilor", a intrat în posesia premiului și a devenit DJ la Radio Rotsy FM din Madagascar, în studioul căruia s-a auzit o melodie extrem de cunoscută.

Mai exact, la radio s-a auzit piesa „Dragostea din tei” a trupei O-Zone.

„În malgașă am învățat niște cuvinte noi, dar le-am uitat, pentru cp eu am un talent deosebit, să uit tot. De fapt, dunt faimos aici, că îmi uit adidașii în fiecare zi”, a spus Mircea Zamfir, înainte de a intra în studioul radio.

Totuși, Crocodilul a spus în limba malgașă: „Bună ziua! Sunt Mircea Zamfir”.

„Este un premiu în care cel care câștigă poate cere pentru echipa lui orice vrea el – o sumedenie de lucruri, orice”, a explicat prezentatorul Octavian Strunilă, înainte de proba căpitanilor, pe care a câștigat-o Mircea.

„Însă, nu se știe dacă li se va da, pentru că depinde foarte mult de puterea lor de convingere, de argumentele pe care le vor adduce – cel care va câștiga va merge la un post de radio local, din cel mai mare oraș de pe insula și va povesti în ce situație se află și de ce are nevoie. Astfel, le vor propune oamenilor să se întâlnească, pentru a primi ajutor de la ei”, a adăugat prezentatorul.

Conflict între Crocodili! Roxana Chiperi, foc și pară! „Cum își permite să spună așa ceva?”... Și-a ratat șansa pentu care a luptat? Mircea Zamfir, regrete după ce a cerut ajutor la radio. „După aia mi-am dat seama”...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x