Antena Căutare

ULTIMUL TRIB! Neli, cu moralul la pământ după nominalizare! Roxana îi sare în ajutor: ”Are nevoie de susținere, chiar și de minciuni frumoase!”

Neli traversează o perioadă dificilă după ce a fost nominalizată pentru duel, iar Roxana Chiperi, colega ei din echipa sportivilor, i-a sărit în ajutor. 

Neli traversează o perioadă dificilă după ce a fost nominalizată pentru duel, iar Roxana Chiperi, colega ei din echipa sportivilor, i-a sărit în ajutor.

Faptul că a fost nominalizată în cadrul celui de-al treilea episod a dezamăgit-o pe Neli. De aceea, Roxana susține că ceilalți ar trebui să-i fie aproape și să o încurajeze.

”Orice argument aduc nu este gândit, nu este acceptat.”, spune Neli, vizibil afectată de faptul că ai ei colegi sunt dezamăgiți de pierderea suferită.


”Neli are nevoie de susținere, de încurajări, chiar și de minciuni. Are nevoie să audă că o să-i facă praf. Trece prin momente dificile. Este zero umanitate. Cât de urât? Are nevoie să-i crească moralul.”, spune Roxana.

ULTIMUL TRIB! Discuții acide în echipa oamenilor de rând! Oana Dedeu și Gabriela, la ”cuțite”: ”Dacă inima ta e de mâță ... ”Aoleu, o să tăiem găina!” Paula Chirilă, în lacrimi, la ”Ultimul Trib”: ”Uite mititica, ce blândă e. Nici n-a mâncat pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x