Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Concurenții de la „Ultimul Trib” s-au întrecut în cel mai DIFICIL joc de până acum! Surpriza a fost uriașă

 

Lemurii și Crocodilii s-au luptat într-un joc de SALVARE ca să se ferească de obligația de a nominaliza un om, care să ajungă la duel cu Mirel, din tribul Cameleonilor! 

Echipa care iese pe locul doi trimite un om la DUEL, așa că miza este una extrem de mare pentru Lemurii și pentru Crocodilii de la „Ultimul Trib”. Acolo, acesta îl va confrunta pe Mirel de la tribul Cameleonii, care a fost nominalizat după ce echipa sa a pierdut jocul „Arena Gladiatorilor”.

Proba de SALVARE vine cu un joc dificil! Mai întâi, concurenții trebuie să care bușteanul de 300 de kilograme până la primul obstacol, acolo unde trebuie să confecționeze niște undițe, cu care să pescuiască undița de pe stâlp. Cheia găsită va deschide o poartă mică de la baza obstacolului, pe unde concurenții trebuie să se strecoare, cu tot cu buștean.

Apoi, la următorul obstacol, concurenții trebuie să sape în nisip la baza porții pentru a putea să facă un tunel prin care să treacă bușteanul greu de 300 de kilograme. 

La următorul obstacol, echipele trebuie să ridice bușteanul și să-l tragă peste un zid înalt, folosind doar forța corpului și...multă strategie! Apoi trebuie să spargă o altă ușă folosind bușteanul și apoi să-l așeze în picioare într-un loc stabilit.

Mai rapizi și mai buni la strategie au fost Crocodilii, așa că ei au scăpat de DUEL! Extenuați, concurenții de la „Ultimul Trib” s-au prăbușit în nisip, cu lacrimi de fericire în ochi.

A fost totuși o înfrângere dureroasă pentru Lemurii de la „Ultimul Trib”. Urmează ca ei să decidă ce om merge la DUEL!

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE