Antena Căutare

Răni CUMPLITE, un joc dur și lacrimi de DISPERARE! Daniela Crudu a trecut de la agonie la extaz la „Ultimul Trib”!

A fost un duel cumplit de greu între Mirel Magop de la Cameleoni și Daniela Crudu de la Lemuri! Deznodământul a produs o surpriză uriașă pentru toți!

A fost un duel cumplit de greu între Mirel Magop de la Cameleoni și Daniela Crudu de la Lemuri! Deznodământul a produs o surpriză uriașă pentru toți!

Cei doi concurenți au avut parte de un joc extrem de dificil, ce s-a lăsat cu lacrimi, țipete și răni serioase!

De data aceasta, misiunea a fost una extrem de grea la „Ultimul Trib. Concurenții au fost nevoiți nu doar să treacă prin tot felul de obstacole dificile, ci și să numere capre, caracatițe, ouă, găini și sardine pentru a putea descifra un cod secret ce le aduce victoria!

Au fost momente tensionate pentru Lemuri și Cameleoni au trăit momente extrem de tensionate, mai ales că jocul s-a dovedit a fi unul extrem de dificil!

Daniela Crudu a luptat cât de mult a putut, chiar și atunci când a început să se simtă epuizată fizic și psihic. Plasa pe sub care a trebuit să treacă i-a rănit spatele atât de rău încât concurenta a fost cât se poate de aproape să spună „stop” și să renunțe.

Dar colegii Lemuri au ambiționat-o și Daniela a câștigat, dar prețul s-a văzut în rănile de pe spate, în lacrimile vărsate și în momentele de disperare pe care le-a trăit în cadrul jocului de la „Ultimul Trib”!

S-a aflat! Cine pleacă acasă: „Lemurul” Daniela Crudu sau Mirel Magop de la „Cameleoni”?... Un concurent a CEDAT! Sute de ace i-au apăsat abdomenul până când nu și-a mai simțit picioarele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x