Ultimul Trib

SEZONUL 1

„Ultimul Trib” devine un test de supraviețuire pentru concurenți! Accidentări cumplite, lacrimi de durere și un duel de zile mari!

 
+6 click pentru
galerie

O nouă zi a început în Madagascar și emoțiile ating cote uriașe, fiindcă Mirel Magop de la Cameleoni și Daniela Crudu de la Lemuri trebuie să își măsoare forțele într-un duel de zile mari, ce are o miză uriașă!

Cel care pierde va pleca acasă, în timp ce câștigătorul va putea să își continue aventura în Madagascar, pentru marele premiu pus în joc la „Ultimul Trib”! Miza este uriașă, așa că cei doi au toate motivele să dea tot ce au mai bun.

ULTIMUL TRIB. EPISOD 8. Urmează o zi importantă, după ce în ediția anterioară am avut parte de momente ce ne-au ținut cu sufletul la gură. Noaptea a fost una grea pentru Daniela Crudu, care a părut să pice pe gânduri și nici noaptea n-a prea dormit.

„Nu știu dacă am luat decizia potrivită. Dacă trec peste duelul ăsta, atunci nu mă mai doboară nimic”, a mărturisit ea, vizibil emoționată.

Lemurii și-au pus toată încrederea în forța Danielei, în timp ce Mirel Magop din tribul Cameleonii a părut să fie extrem de relaxat cu privire la duel. Să fie oare acesta semnul că se vede deja învingător al acestei întreceri?

ULTIMUL TRIB. EPISOD 8. Și marea clipă a sosit! Cele două triburi ajung pe plaja unde Strunilă îi întâmpină pe toți cu un joc de zile mari. De data aceasta, misiunea este una extrem de grea. Concurenții trebuie nu doar să treacă prin tot felul de obstacole dificile, ci și să numere capre, caracatițe, ouă, găini și sardine pentru a putea descifra un cod secret ce le aduce victoria!

Cine introduce greșit numărul trebuie să refacă traseul cu obstacole și apoi să încerce iar să introducă cifrul bun!

Lemurii și Cameleonii au trăit momente extrem de tensionate, mai ales că număratul s-a dovedit a fi unul extrem de dificil!

ULTIMUL TRIB. EPISOD 8. Traseu după traseu, cifrul a fost ghicit și...Daniela Crudu a câștigat proba! Așadar, Cameleonii pierd un om important, pe Mirel Magop.

De acum înainte, Cameleonii trebuie să fie extrem de prudenți în următoarele competiții, fiindcă au din ce în ce mai puțini oameni și asta îi poate costa scump! Lemurii au șapte oameni, în timp ce echipa albastră a rămas doar în patru! 

Plecarea lui Mirel a fost un moment extrem de trist pentru colegii săi.

„Faptul că am venit în Madagascar și că am cunoscut colegii este cel mai bun lucru pentru mine. Există șansa să mă mut în Cambodgia, acolo unde mă voi stabili ca să îmi termin de scris cărțile”, a mărturisit el. Cu ghiozdanul în spate, concurentul a plecat din Madagascar, către noi și noi aventuri. 

ULTIMUL TRIB. EPISOD 8. Întoarcerea Danielei la colegii Lemuri a produs lacrimi de fericire și de emoție! Pentru galbeni, victoria aceasta este una extrem de importantă, ce le aduce o doză mare de optimism și ambiție!

Daniela Crudu a luptat cât de mult a putut, chiar și atunci când a început să se simtă epuizată fizic și psihic. Plasa pe sub care a trebuit să treacă i-a rănit spatele atât de rău încât concurenta a fost cât se poate de aproape să spună „stop” și să renunțe.

ULTIMUL TRIB. EPISOD 8. De acum, concurenții se gândesc doar la jocul de Teritoriu, pe care și-au propus să-l câștige, de dragul luxului de la vilă, în care momentan se răsfață Crocodilii!

„Vreau la vilă, dar GRAV”, a mărturisit Sorana mai hotărâtă ca niciodată.

După ce și-au tras puțin sufletul a urmat jocul de Teritoriu, acolo unde regulile se anunță a fi...PERICULOASE!

De data aceasta, Octavian Strunilă anunță regulile bătăliei. Fiecare trib desemnează un om care să țină pe abdomen câte o cutie grea, cu sute de cuie. Ceilalți trebuie să ia un sac de nisip, să alerge cu el pe la diferite obstacole și apoi să decidă în ce cutie dintre cele ținute pe abdomen o pun! Ce echipă adună cei mai mulți saci termină proba învingătoare. Totuși, concurenții pot alege să pună saci de nisip în cutia adversarului, pentru ca greutatea cutiei cu sute de cuie să devină insuportabilă și astfel, adversarul să renunțe. 

ULTIMUL TRIB. EPISOD 8. A fost momentul în care concurenții au aplicat ce strategie au știut mai bine pentru a câștiga proba mai repede sau pentru a-i determina pe inamici să renunțe.

La un moment dat, greutatea sutelor de ace și a sacilor de nisip l-au făcut pe Alex Filip de la Crocodili să renunțe atunci când nu și-a mai simțit picioarele. La scurt timp a renunțat și Silviu Mircescu de la Cameleoni, care s-a simțit paralizat de durere.

Echipa galbenă nu s-a putut bucura însă de victoria obținută, fiindcă Daniela s-a accidentat grav la mână și a țipat de durere. Încercând să traverseze în viteză o bârnă, concurenta s-a dezechilibrat și a căzut, făcând o entorsă extrem de dureroasă.

După ce durerea mai dispare și după ce medicii își fac datoria, Lemurii ajung la vila de lux și se bucură din plin de mâncare, de băutură și de confortul unui acoperiș.

„Am ajuns la vilă și nu am putut să mă bucur de nimic. Mi-au spus doctorii că o să-mi revin în două sau trei zile. Am avut noroc, dar mi-e ciudă că s-a întâmplat așa”, a declarat Daniela Crudu după accidentarea de la mână. 

ULTIMUL TRIB. EPISOD 8. Totuși, supărarea a fost și mai mare atunci când bruneta și-a dat seama că...Lemurii nu i-au păstrat nimic de mâncare. S-a mulțumit totuși cu un out fiert. 

Și când era mai supărată și lipsită de speranță, Daniela Crudu a avut parte de o surpriză uriașă! Octavian Strunilă și-a făcut apariția cu o tavă plină de bunătăți, pe placul brunetei! 

Paula Chirilă a mărturisit că i-a fost rușine pentru situație și pentru faptul că nu s-a gândit la Daniela.

În ce măsură bruneta îi va ierta pe colegii săi pentru care s-a sacrificat? Rămâne de văzut, în următoarea ediție a emisiunii „Ultimul Trib”, ce va fi difuzată joi, de la ora 20:00, la Antena 1!

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe