Căutare Live

Nu mai e asistentă păcătoasă, dar nici fata de casă nu se vrea! Ce ascunde Ana Mocanu în bagaje: "Vreo două zile îl ţin în cameră"

Ieri, Ana Mocanu a plecat la iubitul ei în Spania. Înainte să se urce la bordul avionului care a adus-o direct în braţele lui Ionuţ, fosta asistentă TV de la "Un show Păcătos" a mărturisit care sunt singurele lucruri pe care şi le-a pus în genţi.

Ieri, Ana Mocanu a plecat la iubitul ei în Spania. Înainte să se urce la bordul avionului care a adus-o direct în braţele lui Ionuţ. Printre lacrimi și suspine, vedeta și-a făcut bagajele și a plecat să înceapă o nouă viață.

Fosta asistentă TV de la "Un show Păcătos" a mărturisit care sunt singurele lucruri pe care şi le-a pus în genţi.

"Sunt ok, uşor obosită, dar sunt bine, mi-am mai făcut din bagaje astăzi, mi-am pus ce mai trebuia să-mi pun. Am doar lenjerie intimă în bagaje. Am lenjerie intimă, trusa de machiaj, pensule, desuuri. Cred că vreo două zile o să-l țin în cameră (pe iubit)".

Să ştii că-mi este greu, mi-am luat la revedere astăzi de la ai mei. Este lângă mine sora mea şi prietena mea Alina, cealaltă mică nu a putut să vină, dar plec cu sufletul deschis şi sper să fie totul bine. (…) A plâns tata, a plâns mama, a plâns aia mică. (…)", a declarat înainte să plece din ţară fosta asistentă păcătoasă.

Mesajul impresionant al Anei Mocanu după plecarea de la „Un show păcătos”: „Nopţi nedormite, păcătoase...”... Mike Tyson, provocat să încerce Dansul Călușarilor! Pugilistul chiar a făcut show de zile mari! (VIDEO)...
Ultimele știri