Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Alexandra Tudor: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să mă plimb cu balonul"

Alexandra Tudor, prezentatoarea știrilor sportive de la Observator, a luat și ea parte în campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 și a dezvăluit ce i-ar plăcea să facă mai mult și mai mult vara aceasta, și nu numai.

Alexandra Tudor, în cadrul interviului pentru campania Antenei 1, "Vara cu 100 de idei" Galerie
Alexandra Tudor, în interviul campaniei Antenei 1, "Vara cu 100 de idei": "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să zbor cu balonul" | Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Alexandra Tudor: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să zbor cu balonul"

Alexandra Tudor a povestit care a fost cea mai memorabilă vară din viața ei, de până acum. "Povestesc tuturor treaba asta. Acum mulți ani, cred că vreo 10, nu aveam prea multe zile de concediu, dar am zis că trebuie să îmi iau concediu vara, să fac ceva, și nu eram deloc hotărâtă, prietenii mei, toți ocupați. Eu rămăsesem ultima, în septembrie. Și am găsit trei prietene cu care să mergem în Grecia! Așa, hopa-țopa", a povestit Alexandra Tudor.

"Nu am stat foarte mult, cred că vreo cinci zile, dar chiar a fost o vacanță despre care încă mai povestim, deci dacă încă mai povestim despre ea, înseamnă că a fost ce trebuie".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să... Nu știu, să plecăm toți pe o insulă pustie, nu la mare, că la mare e prea aproape, ar putea să ne cheme înapoi. Mergem undeva departe, departe".

Alexandra Tudor a mai spus și ce ar face dacă nu ar fi constrânsă de pandemie, de bani sau de serviciu.

"M-aș duce în Maldive să stau acolo trei luni, să mă întorc la toamnă, septembrie-octombrie, chiar".

"Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să mă plimb cu balonul". "Mi-aș mai dori, vara asta, să fie cald, să nu mai avem ploi deloc, că ne-am săturat de ele, și toată lumea să fie relaxată și cumva să revenim la obiceiurile pe care le aveam înainte de pandemie", a mai spus prezentatoarea știrilor sportive de la Observator, Antena 1.

"Cel mai tare, vara, mă supără când îmi fac planuri și plouă". "Vara, cumva, da, mă inspiră la cele mai nebune lucruri. Cred că ai mai multă libertate și mai multă inspirație vara, asta și pentru că iarna e un anotimp care te cam ține în casă, dar din mai, iunie, deja îți faci planuri, ți se pare că poți merge oriunde. Nici nu mai contează că ai, că n-ai bani".

Un sfat de vară, pentru cei care își doresc o vară de neuitat? Alexandra Tudor a răspuns: "Cred că ar fi o experiență foarte, foarte tare asta, cu balonul, și uite, mă gândesc și la oamenii care sunt legați de sport: o cățărare, pe munte, pe care o poți face la noi".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Ioana Scărlătescu de la Observator a recunoscut care a fost cea mai palpitantă vară a sa. Ce a făcut

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Ioana Scărlătescu de la Observator a recunoscut care a fost cea mai palpitantă vară a sa. Ce a făcu... Vara cu 100 de idei. Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să cit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x