Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Ioana Scărlătescu de la Observator a recunoscut care a fost cea mai palpitantă vară a sa. Ce a făcut

Ioana Scărlătescu, frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Observator, s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și a dezvăluit ce planuri are pentru perioada următoare.

ioana scarlatescu, in rochie colorata, poza de studio Galerie
Ioana Scărlătescu s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1 | Antena 1

Starurile tale preferate de la Antena 1 s-au alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și ți-au pregătit numeroase momente speciale și sugestii pentru o vacanță de neuitat.

Vedetele și-au deschis inima și au făcut nu doar dezvăluiri surprinzătoare, ci și sugestii pentru o vară plină de distracție!

De data aceasta, cea care a acceptat provocarea campaniei „Vara cu 100 de idei” a fost chiar Ioana Scărlătescu, frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Observator.

Ce a dezvăluit Ioana Scărlătescu pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Vedeta ne prezintă prognoza meteo în cadrul Observatorului. De data aceasta însă, Ioana Scărlătescu a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă vară a asa, dar și ce dorințe are pentru lunile ce urmează.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Diana Munteanu a dezvăluit ce lucru amuzant ar face vara aceasta: „Aș avea niște căzături spectaculoase”

„Am avut multe veri memorabile, dar acum prima vară care îmi vine în minte este cea în care am fost la un festival în zona Clujului, unde am stat cu cortul. Chiar a fost foarte tare, a fost prima mea experiență de stat la cort. Vara asta m-a apucat o poftă nebună de călătorit. Evident, așa e când ești constrâns. Mi-ar plăcea să fac un tur al Europei, mi-ar plăcea foarte tare, eventual cu o rulotă”, a mărturisit frumoasa brunetă de la Antena 1.

Tot în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”, Ioana Scărlătescu a recunoscut că își dorește să își ia licența, dar și să aducă telespectatorilor numai vești bune:

„Cel mai mult mi-ar plăcea vara asta să mănânc cât vreau și să nu mă îngraș și să mă distrez foarte mult. Îmi doresc foarte multe lucruri vara asta, mi-ar fi greu să greu să aleg doar ceva anume. Dar hai să zicem că îmi doresc să aduc celor din jur doar vești bune. Toată lumea mă ceartă că nu e vremea perfectă”, a glumit ea.

Urmărește clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei” ca să descoperi ce îndemn are vedeta pentru tine, ca să ai o vară de neuitat!

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat! Crezi că ne poți surprinde?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x