Vara cu 100 de idei. Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să citesc"

Bogdan Alecsandru, prezentatorul de la Observator, a fost și el intervievat în campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1. Acesta a dezvăluit că cel mai tare, vara, îl supără dacă este foarte cald, dar a menționat și care ar fi destinația ideală pentru acest sezon dacă nu ar fi constrâns de nimic.

Vara cu 100 de idei. Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să citesc"

Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Bogdan Alecsandru: "Nu trebuie să faci un concediu scump, ca să fie un concediu frumos"

"Cea mai memorabilă vară din viața mea vreau să fie anul acesta. Pentru că anul trecut nu a fost o vară tocmai memorabilă, a fost anul în care n-am putut să plecăm departe de casă, pentru că știm noi de ce, a fost anul în care ne-am făcut griji, pentru că știm noi de ce și a fost anul în care ne-a fost frică să facem cheltuieli prea mari și... știm noi de ce!", a spus Bogdan Alecsandru, prezentatorul de la Observator.

"Nu trebuie să faci un concediu scump, ca să fie un concediu frumos. Ți-l petreci cu oameni dragi, cu prieteni, cu familia, cu copiii, cu părinții, de ce nu. Important e să fii undeva unde te simți foarte, foarte bine".

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să ajung în Grecia... Pentru că am amânat-o anul trecut, știm noi de ce, și anul acesta ne-am propus să ajungem acolo, dar în fiecare zi am zis: 'Hmmm, dar parcă e prea mult de condus, n-aș mai merge 9, 10 ore cu mașina'... Deci cred că asta e", a mai spus acesta.

Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să citesc"

Bogdan Alecsandru a mai spus și ce ar face vara aceasta dacă nu ar fi constrânsă de pandemie, de bani sau de serviciu.

"Mi-ar plăcea mult să merg în Tenerife. Avem pe cineva în Tenerife care ne tot cheamă de multă vreme, ne tot zice să mergem odată acolo, că e frumos, cred că în Tenerife, da, e primul loc care îmi vine în cap".

"Mi-ar plăcea să le pot oferi copiilor mei mai mult timp, vara aceasta, și mi-ar plăcea să citesc. Mi-ar plăcea să nu mai pierd câte o oră în trafic, dus-întors. Lista cred că poate continua mult și bine. Vara asta, mi-aș mai dori să le fie bine tuturor, să scadă numărul cazurilor de Covid, să dispară toate restricțiile, să plecăm cu toții oriunde vrem, mi-ar plăcea să fim sănătoși".

Totodată, prezentatorul de la Observator a mai spus că cel mai tare îl supără, vara, dacă este foarte cald, iar primăvara este sezonul care îl inspiră să facă "cele mai nebune idei". A avut și câteva sfaturi pentru cei care nu știu ce să facă vara aceasta.

"O idee foarte bună este să îți iei rucsacul în spate, o saltea, o folie de izopren, un cort și să mergi undeva la noi la munte, unde e verde, unde mai sunt, încă, niște copaci".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Andreea Țopan: "Sunt mereu cu dor de ducă. Vreau să plec peste tot"

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri