Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să citesc"

Bogdan Alecsandru, prezentatorul de la Observator, a fost și el intervievat în campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1. Acesta a dezvăluit că cel mai tare, vara, îl supără dacă este foarte cald, dar a menționat și care ar fi destinația ideală pentru acest sezon dacă nu ar fi constrâns de nimic.

Bogdan Alecsandru, în interviul "Vara cu 100 de idei", îmbrăcat în cămașă Galerie
Vara cu 100 de idei. Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să citesc" | Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Bogdan Alecsandru: "Nu trebuie să faci un concediu scump, ca să fie un concediu frumos"

"Cea mai memorabilă vară din viața mea vreau să fie anul acesta. Pentru că anul trecut nu a fost o vară tocmai memorabilă, a fost anul în care n-am putut să plecăm departe de casă, pentru că știm noi de ce, a fost anul în care ne-am făcut griji, pentru că știm noi de ce și a fost anul în care ne-a fost frică să facem cheltuieli prea mari și... știm noi de ce!", a spus Bogdan Alecsandru, prezentatorul de la Observator.

"Nu trebuie să faci un concediu scump, ca să fie un concediu frumos. Ți-l petreci cu oameni dragi, cu prieteni, cu familia, cu copiii, cu părinții, de ce nu. Important e să fii undeva unde te simți foarte, foarte bine".

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să ajung în Grecia... Pentru că am amânat-o anul trecut, știm noi de ce, și anul acesta ne-am propus să ajungem acolo, dar în fiecare zi am zis: 'Hmmm, dar parcă e prea mult de condus, n-aș mai merge 9, 10 ore cu mașina'... Deci cred că asta e", a mai spus acesta.

Bogdan Alecsandru: "Vara aceasta, mi-ar plăcea să le ofer copiilor mei mai mult timp și să citesc"

Bogdan Alecsandru a mai spus și ce ar face vara aceasta dacă nu ar fi constrânsă de pandemie, de bani sau de serviciu.

"Mi-ar plăcea mult să merg în Tenerife. Avem pe cineva în Tenerife care ne tot cheamă de multă vreme, ne tot zice să mergem odată acolo, că e frumos, cred că în Tenerife, da, e primul loc care îmi vine în cap".

"Mi-ar plăcea să le pot oferi copiilor mei mai mult timp, vara aceasta, și mi-ar plăcea să citesc. Mi-ar plăcea să nu mai pierd câte o oră în trafic, dus-întors. Lista cred că poate continua mult și bine. Vara asta, mi-aș mai dori să le fie bine tuturor, să scadă numărul cazurilor de Covid, să dispară toate restricțiile, să plecăm cu toții oriunde vrem, mi-ar plăcea să fim sănătoși".

Totodată, prezentatorul de la Observator a mai spus că cel mai tare îl supără, vara, dacă este foarte cald, iar primăvara este sezonul care îl inspiră să facă "cele mai nebune idei". A avut și câteva sfaturi pentru cei care nu știu ce să facă vara aceasta.

"O idee foarte bună este să îți iei rucsacul în spate, o saltea, o folie de izopren, un cort și să mergi undeva la noi la munte, unde e verde, unde mai sunt, încă, niște copaci".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Andreea Țopan: "Sunt mereu cu dor de ducă. Vreau să plec peste tot"

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Alexandra Tudor: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să mă plimb cu balonul"... Vara cu 100 de idei. Mihaela Călin a dezvăluit unde a petrecut o vacanță spectaculoasă: „Nu poți să înțelegi până nu aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x