Vara cu 100 de idei. Andreea Țopan: "Sunt mereu cu dor de ducă. Vreau să plec peste tot"

Andreea Țopan, prezentatoarea Observatorului, a povestit despre cea mai memorabilă vară din viața ei, dar și despre următoarea mare destinație unde și-ar dori să ajungă cât de curând, mai ales că a pus-o pe listă încă din 2019.

Vara cu 100 de idei. Andreea Țopan: "Sunt mereu cu dor de ducă. Vreau să plec peste tot"

Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Andreea Țopan: "Când avem știri în jurnal, legate de destinații, vacanțe, deja îmi zboară gândul sau rămân la știrea despre vacanță"

"Cea mai memorabilă vară pe care mi-o amintesc a avut loc în 2018, când am fost în ascensiune pe Elbrus, Caucaz, cel mai înalt vârf din Europa. Deci tot cu gândul la munte, la drumeții, a fost recordul personal la munte și da, cred că a fost cea mai memorabilă vacanță pe care am avut-o", a spus Andreea Țopan, în interviul pentru campania Antenei 1, "Vara cu 100 de idei".

"Interesant ar fi să-mi iasă toate planurile vara aceasta. Deja îmi stă gândul doar la vacanță, sunt mereu cu dor de ducă. Inclusiv când avem știri în jurnal, legate de destinații, vacanțe, deja îmi zboară gândul sau rămân la știrea despre vacanță. Ar fi interesant să-mi iasă chiar toate planurile, vreau să profit cât mai mult, să plec, în Austria, și acasă, și la munte, și în țară... (...) Am nevoie de odihnă".

Andreea Țopan: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să învăț să fac scufundări"

Andreea Țopan a mai spus și ce ar face vara aceasta dacă nu ar fi constrânsă de pandemie, de bani sau de serviciu.

"Mi-ar plăcea să ajung pe Muntele Curcubeu, în Peru. E o destinație pe care am plănuit-o în detaliu, cel puțin, Peru, pentru 2019, deci după ce m-am întors din Caucaz, plănuisem să merg în Peru, dar evenimentele au fost de așa natură încât nu am mai putut să ajung. Acolo m-aș duce dacă nu aș avea nicio constrângere".

"Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să învăț să fac scufundări. Bine, ar trebui să-mi îmbunătățesc și înotul, dar mie îmi e, cumva, teamă de apă, dar mi-ar plăcea să îmi depășesc această teamă".

Citește și: Vara cu 100 de idei. Alexandra Tudor: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să mă plimb cu balonul"

"Mi-aș dori, vara asta, să călătoresc foarte mult și în destinații, cumva, atipice. Mă atrag culturile diferite de cea a noastră, diferite de cultura europeană, îți spuneam de Caucaz, mi-ar plăcea și Bali, Thailanda, deci să cunosc astfel de civilizații, dar mi-ar plăcea, totodată, să îmi acord mai mult timp cu familia, pentru că anul trecut nu am putut".

"Cel mai tare, vara, mă supără dacă sunt țânțari, că este foarte, foarte cald". "Toamna este anotimpul meu preferat și îmi place mai mult primăvara, decât vara, dar nu îmi place căldura asta excesivă, devine din ce în ce mai cald, dar da, vara facem cele mai multe nebunii, concerte, destinații, plajă, munte".

O idee mișto, pentru vara aceasta, ar fi ca oamenii... "Să plece, chiar dacă n-au cu cine, singuri, să-și facă bagajul și să ia trenul sau mașina și să plece, chiar dacă n-au o destinație în minte. Cu siguranță le va veni o idee. Eu cred că genul acesta de escapadă, scurte vacanțe sau concedii, singur, îți pot aduce surprize. Eu am făcut așa ceva și pot să spun că se numără printre ieșirile și vacanțele cele mai frumoase pe care le-am avut, mi-am acordat mai mult timp să observ ce am în jurul meu".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Ioana Scărlătescu de la Observator a recunoscut care a fost cea mai palpitantă vară a sa. Ce a făcut

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri