Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Dr. Mihail Pautov: "Aș vrea să ajung la omul ăla de acasă care să facă o schimbare în viața lui"

Dr. Mihail Pautov a vorbit despre cea mai memorabilă vară din viața lui, care a rămas undeva în copilărie, dar și despre dorința lui cea mai mare, aceea de a face bine oamenilor. Iată interviul cu el din campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1.

Dr. Mihail Pautov, în interviul Antenei 1 pentru campania "Vara cu 100 de idei" Galerie
Dr. Mihail Pautov: "Aș vrea să ajung la omul ăla de acasă care să facă o schimbare în viața lui" | Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Dr. Mihail Pautov: "Aș vrea să ajung la omul ăla de acasă care să facă o schimbare în viața lui"

Mihail Pautov, despre cea mai memorabilă vară din viața lui: "Nu-mi aduc aminte în ce clasă eram, cred că îl clasa a III-a sau în clasa a IV-a, în perioada aia mergeam foarte des la bunici, în Chișinău, unde aveam toți prietenii, eram o gașcă foarte mare de oameni - de la nouă la 11 ani. Ce făceam atunci erau bătăile cu pistoale cu apă, aveam toți pistoale și puști de apă. Ne împărțeam într-un cartier foarte mare, ne ascundeam câte două, trei ore unii de alții".

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să nu mai avem lockdown".

În cadrul interviului pentru campania "Vara cu 100 de idei", a Antenei 1, Dr. Mihail Pautov a mai spus și care ar fi locul unde i-ar plăcea să meargă dacă nu ar fi constrâns de pandemie sau de bani. "Cred că mi-ar plăcea să merg în Maldive, să bifez experiența și să ajung și eu la concluzia că e super plictisitor să stai șapte zile în Paradis".

"Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să facem o emisiune care să ajungă la tine dincolo de faptul că știm că e sănătos să alergi, să faci sport, să mănânci salate, mi-ar plăcea să aduc acel mic ingredient care cumva să te motiveze să faci o schimbare mică, dar consistentă, în viața ta. Dincolo de rating și de toate astea, chiar aș vrea să ajung la omul ăla de acasă care să facă o schimbare în viața lui", a mai spus acesta.

"Cel mai tare mă supără, vara, dacă trebuie să fac gărzi lungi în weekend, când toți prietenii sunt la terase sau prin alte părți și eu stau în camera de gardă, mă uit pe tavan și fluier, aștept să vină urgențele".

Dr. Mihail Pautov a mai spus că nu vara este anotimpul care îl inspiră "la cele mai nebune idei": "Cred că ai destul de multă activitate vara și de regulă, când ai activitate, nu îți vin idei sau, mai bine spus, cele mai bune idei îți vin în momente de plictiseală și de mică anxietate. Când stai acasă și nu faci nimic, ai acel moment liber, pe care ai impresia că îl așteptai, dar îl ai acolo și nu ai ce să faci cu el, și intri în starea de plictiseală, aia e starea când, de fapt, îți vin cele mai tari idei".

O idee pentru vara aceasta ar fi să... "Să urmărească emisiunea. Ce o să încerc să fac în emisiunea aia e să aduc, dincolo de medicina pe care am învățat-o în facultate, rezidențiat și în spital, să aduc și concluziile la care am ajuns după multe experimentări, inclusiv cu mine, cu pacienți, văzând boli și pacienți sănătoși, vâzând motivație și lipsa motivației. Încerc să aduc niște instrumente de care toată lumea s-ar putea folosi, instrumente care îmi sunt utile mie, pe care le folosesc", a conchis acesta.

Despre campania "Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Mihaela Călin a dezvăluit unde a petrecut o vacanță spectaculoasă: „Nu poți să înțelegi până nu ajungi acolo”

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Dan Badea, dezvăluire neașteptată! Ce a făcut după ce a fost admis la teatru: „A fost memorabil”... Vara cu 100 de idei. Roxana Ghiorghian: "Mi-ar plăcea, vara aceasta, să sar cu parașuta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x