Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Cele mai frumoase veri din viața mea au fost cele din copilărie"

Ilona Brezoianu a acceptat provocarea campaniei "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 și și-a adus aminte cum arătau cele mai frumoase veri din viața ei, cele din copilărie, dar și ce și-a propus să își cumpere vara aceasta, neapărat.

Actrița Ilona Brezoianu, interviu pentru campania Vara cu 100 de idei Galerie
Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Cele mai frumoase veri din viața mea au fost cele din copilărie" | Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei"! De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Starurile tale preferate fac dezvăluiri de senzație și propun telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

De data aceasta, cea care a acceptat provocarea campaniei "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 a fost actrița Ilona Brezoianu.

Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Cele mai frumoase veri din viața mea au fost cele din copilărie"

"Toate verile mele au fost memorabile, mai ales că în toate am lucrat, deci n-aveam cum să le uit, dar am avut și veri frumoase. Cred că cele mai frumoase au fost alea din copilărie, în care mă jucam la țară, n-aveam griji, n-aveam... Acum, realmente, mi-e foarte greu să mă mai bucur, pe bune, de o vacanță pentru că îmi sună telefonul încontinuu... Ceea ce nu e rău, dar în permanență se întâmplă ceva palpitant. Te mai trezești cu un interviu pe mail și tot așa", a povestit Ilona Brezoianu.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Iuliana Pepene este pasionată de adrenalină! Ce a recunoscut frumoasa prezentatoare de la Observator

"Și dacă sunt pe plajă, în Vama Veche, așa cum mi-aș dori să fiu acum, tot aș răspunde la mail-uri, tot aș răspunde la telefoane, tot mi-ar sta gândul în altă parte. Să sperăm că o să fie una mai relaxantă pentru mine, e posibil să-mi închid telefonul, la un moment dat", a mai spus actrița, în interviul oferit pentru campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1.

Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să...

"Cel mai amuzant, vara asta, ar fi să... plec la mare, acum, în momentul ăsta! Asta ar fi cel mai amuzant, dar nu se poate!", a spus Ilona Brezoianu, cu zâmbetul pe buze.

Totodată, dacă aceasta a mai dezvăluit un vis mare pe care îl are. Dacă nu ar fi constrânsă de pandemie, de bani sau de muncă, Ilona Brezoianu și-ar dori să plece la Disneyland, în Paris. "N-am fost niciodată și îmi doresc foarte mult să-i văd pe Mickey Mouse și pe Minnie", a spus ea.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat după ce am divorțat"

"Și să nu mai lucrez... Bine, să lucrez, dar nu cu volumul ăsta de acum. Adică să fie mai așa, hai și două zile libere, hai și trei lucrate. Nu le-am nimerit. Bine, eu sunt și genul care se plânge foarte mult. Eu mă plâng de la prima oră a dimineții", a mai spus actrița.

Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Mi-aș dori, vara asta, să îmi schimb mașina. Ceea ce o să și fac"

"Cel mare tare mă supără, vara, dacă plouă. Nu-i păcat? Adică... E frumos să și plouă, ploilea astea de vară sunt faine, răcoritoare, nu e frig, nu e...".

Reporter: "Este vara anotimpul care te inspiră la cele mai nebune idei?"

"Da, da, eu sunt născută vara și-atunci îmi place căldura, îmi place apa, sunt Rac și îmi place să stau în apă, în piscine, în mare, tot ce înseamnă scăldat, în gârlă, îmi place tot ce are legătură cu vara. Îmi place mult să stau la terase, am zile când stau la terase una după alta, la cafele, stau și povestesc cu prietenii, deci da, e anotimpul care mă inspiră cel mai mult și îmi dă cea mai multă poftă de viață", a răspuns actrița.

Pentru telespectatorii Antenei 1, o idee mișto, vara aceasta, ar fi să... "Facă lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum. Asta cred că e o provocare, ne ține vii. Mie una îmi place în permanență să fac lucruri noi".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Iuliana Pepene este pasionată de adrenalină! Ce a recunoscut frumoasa prezentatoare de la Observato... Vara cu 100 de idei. Unde ar vrea să plece Cristina Ciobănașu dacă nu ar fi constrânsă de nimic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x