Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat după ce am divorțat"

Ramona Olaru a vorbit despre cea mai memorabilă vară din viața ei, care s-a petrecut după divorț, și a dat și câteva sfaturi despre cum să vă distrați în acest sezon călduros, din 2021, în cadrul interviului pentru campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1.

Ramona Olaru, interviu pentru Campania "Vara cu 100 de idei" Galerie
Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat după ce am divorțat" | Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Până să mă căsătoresc, n-am fost o 'nebună' care să iasă să se distreze"

"Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat acum doi ani, după ce am divorțat. Până să mă căsătoresc, n-am fost o 'nebună' care să iasă să se distreze, 'de toți banii', și-am stat căsătorită și parcă am fost așa, puțin închisă, și după ce am divorțat zici că au ieșit toți 'dracii' din mine, sincer!", a povestit, râzând, vedeta Antenei 1, de la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Citește și: Vara cu 100 de idei. Dan Negru: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să stau mai mult cu ai mei, cu copiii, cu soția"

Vara cu 100 de idei. Dan Negru: "Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să stau mai mult cu ai mei, cu copiii, cu soția"

"Aia a fost cea mai nebună vară pe care am trăit-o vreodată, acum doi ani, și m-aș mai întoarce. Acum, am aceleași planuri, sper să-mi iasă, adică m-am distrat!", a mai spus Ramona Olaru. "Iar cel mai amuzant, vara asta, ar fi să... fac același lucru! Amuzant, dar și distractiv. Da!".

Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Am două destinații, vara asta: Ibiza și Mykonos"

"O să plec vara aceasta, pentru că o să avem vacanță. Am două destinații, vara asta: Ibiza și Mykonos. O să plec cu fetele, cu băieți am tot fost. Lasă", a mai spus Ramona Olaru, în cadrul interviului pentru Campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1.

Ramona Olaru: "Nu-mi place să-mi fac planuri. Dacă stăm până la șase dimineața undeva, stăm, eu nu zic că mă duc să dorm"

"Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să... Iar trebuie să fiu sinceră?! Să fiu singură, să nu mă mai încurce nimic de la distracțiile despre care spuneam adineauri", a spus ea. "Nu-mi doresc ceva neapărat, merg așa, în neant, nu-mi fac planuri. Nu-mi place să-mi fac planuri, nu-mi zic 'Băi, așa și așa, aia trebuie să fac atunci, nu! Merg... oriunde. Dacă stăm până la șase dimineața undeva, stăm, eu nu zic că mă duc să dorm. Asta mi-aș dori.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Nea Marin a recunoscut care este cea mai mare dorință a sa: „Dacă fac asta sunt cel mai fericit”

Întrebată dacă vara este anotimpul care o inspiră la cele mai nebune idei, Ramona a răspuns: "Daaa, sunt și născută în mijlocul verii, 7.07", iar cel mai tare o supără, vara, dacă "nu iese nopțile, suficient, afară". "Sunt puține nopțile de vară și sunt cele mai frumoase de stat afară și-atunci ar fi aiurea să le ratez pe cele câteva...".

O idee mișto, vara aceasta, ar fi să... "Trăiți viața din plin! Nu mai stați după unul, după alta, duceți-vă unde aveți chef și nu mai țineți cont de nimic. Până la urmă, o să ne ducem toți și o să ne pară rău că nu am trăit ce a fost la vremea respectivă, ce ne-a apărut în cale în momentul respectiv. Dați drumul la treabă".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Roxana Blenche: "Pe mine, vara, nu mă supără nimic. Eu sunt fericită"... Vara cu 100 de idei. Iuliana Pepene este pasionată de adrenalină! Ce a recunoscut frumoasa prezentatoare de la Observato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x