Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Mara Oprea și Oana Moșneagu, despre cele mai frumoase veri ale lor. În ce loc vor pleca vara aceasta împreună

"Vara cu 100 de idei", campania Antenei 1, le are în acest interviu pe frumoasele actrițe din serialul "Adela": Mara Oprea și Oana Moșneagu. Cele două au vorbit despre verile lor memorabile, dar au spus și care este destinația unde vor merge împreună vara aceasta.

Mara Oprea și Oana Moșneagu, interviu pentru campania "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 Galerie
Mara Oprea și Oana Moșneagu, despre cele mai frumoase veri ale lor. În ce loc vor pleca vara aceasta împreună | Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Mara Oprea și Oana Moșneagu, despre cele mai frumoase veri ale lor

Mara Oprea și Oana Moșneagu au vorbit despre cele mai frumoase veri ale lor. Iată fiecare experiență trăită de ele, care o să le rămână în minte pentru toată viața.

Mara Oprea: "A fost o vară când am avut turneu cu baletul. Eu am făcut balet timp de 12 ani. Am fost cu autocarul în toate locurile frumoase pe care și acum le țin minte. Am fost în Grecia, în Portugalia, în Croația, în Lituania, în Praga, și ne-am plimbat cu autocarul. A fost minunat!".

Citește și: Mara Oprea, în ipostaze incendiare la plajă. Cum arată în costum de baie actrița din "Adela"

Oana Moșneagu: "Eu sper să fie asta cea mai memorabilă vară. Atât am așteptat concediul, vacanța, plecarea, Grecia, și vine și ea cu mine, suntem mai mulți, noi două și mai mulți prieteni. Da, sper să fie asta care urmează, plecăm în Grecia, soare, mare, nisip, aruncături, tot ce ține de vacanță. Una dintre locațiile mele preferate de vacanță este Grecia, așa că numai bine după atâta stat în casă".

Cel mai amuzant pentru cele două actrițe, vara asta, ar fi să... "Să nu plecăm în Grecia!", a răspuns Oana Moșneagu. "Ar fi trist, nu ar fi amuzant. Ar fi tragic. Și așa ne-am chinuit mult cu cazarea".

Mara Oprea: "Da, am schimbat mai multe vile, ne-am răzgândit, da, dar plecăm. Ar fi foarte amuzant să plecăm doar noi două, să rămânem doar noi două din toată combinația asta".

Totodată, cele două actrițe au spus și unde ar pleca fără să stea pe gânduri dacă nu ar fi constrânse de pandemie sau alte lucruri, vara aceasta.

Oana Moșneagu: "În jurul lumii! Dacă aș putea să plec și de pe Terra...". Mara Oprea: "Nu cred că ar rămâne o țară pe care n-am vizita-o. Sincer! Apropo de întrebarea cu banii, dacă nu am fi constrânși de toate lucrurile astea, mi-ar plăcea să îmi cumpăr mai mult timp. Să am mai multă vacanță...".

"Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să..."

"Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să dureze toată viața", a spus Mara Oprea, râzând.

Oana Moșneagu: "Mi-ar plăcea să am o vacanță cât toată vara, nu jumătate doar. Să avem o vreme foarte bună în Grecia, să ne distrăm foarte tare și, dacă se poate, să dispară și factorul ăsta cu pandemia... Așa, un erase complet, ar fi ideal".

"Cel mai tare, vara asta, m-ar supăra dacă ar ploua, dacă s-ar anula zborul către Grecia, vreau să merg la munte, în Deltă, la mare, da, asta cu vremea... Dacă s-ar întâmpla ceva, să nu mai putem pleca, dar m-aș duce și singură. Important e să merg, să mă plimb", a spus Oana Moșneagu.

"Cele mai frumoase lucruri le faci când e cald, când te simți bine, de-aceea ne inspiră vara la cele mai nebune lucruri", a spus Mara Oprea. "Poți să faci mai multe lucruri, concret, decât atunci când e frig afară".

O idee pentru vara aceasta...

Oana Moșneagu: "Eu am de gând să ies cât mai mult din casă, asta am de gând să fac, să umblu cât mai mult atât în țară, în Grecia, să umblu cât mai mult, asta e ideea".

Marea Oprea: "Și eu îmi doresc același lucru și să profit cât mai mult de timpul pe care îl am și de vacanța scurtă pe care o voi avea, să mă bucur de absolut orice", a răspuns Mara Oprea.

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Chef Nicolai Tand: "Oriunde m-aș duce, tot în Maramureș mă întorc. Mi-e dor de casă întotdeauna"

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Chef Nicolai Tand: "Oriunde m-aș duce, tot în Maramureș mă întorc. Mi-e dor de casă întotdeaun... Vara cu 100 de idei. Marius Pancu: "O vară memorabilă implică un sejur pe o insulă, departe de tehnologie, de lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x