Vara cu 100 de idei. Nea Marin a recunoscut care este cea mai mare dorință a sa: „Dacă fac asta sunt cel mai fericit”

Nea Marin a acceptat provocarea și s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei”. Vedeta de la Antena 1 a oferit fanilor săi nu doar detalii neștiute despre copilăria sa, ci și un sfat care îți poate face vara mai frumoasă!

Nea Marin a făcut dezvăluiri inedite pentru campania „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1

Antena 1

Antena 1 a dat startul campaniei „Vara cu 100 de idei”! De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

De data aceasta, cel care a acceptat provocarea campaniei „Vara cu 100 de idei” a fost chiar Nea Marin, gazda emisiunii „Poftiți la circ”.

Nea Marin, dezvăluiri inedite pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Întrebat care este cea mai memorabilă vară din viața sa, Nea Marin a făcut o dezvăluire ce i-a surprins extrem de plăcut pe cei care îl admiră.

„Am avut foarte multe veri memorabile. Mi-aduc aminte cel mai bine de alea din copilărie, pentru că eu am avut o copilărie fericită. Fiind copil născut la țară, crescut cu bunicii și cu părinții, toată ziua alergam, toată ziua eram în gârlă, toată ziua eram la Vedea, mergeam și la Dunăre, prindeam pește, prindeam scoici. Cred că de copii am învățat să înotăm , cred că aveam 5-6 ani. Dar nu cum facem noi acum cu nepoții, că îi ducem la cursuri. Ne aruncau ca pe căței, de pe mal în apa de trei metri. Care înota bine, care nu, mai lua și niște apă din Vedea. Multe veri am avut frumoase, dar în ultimii ani cred că au fost cele mai frumoase, fiindcă am filmat foarte mult. Sunt doisprezece ani de când filmăm vara. În ultimii ani am fost nelipsit de la mare, mai ales începând cu 2018. Am avut veri frumoase, da”, a mărturisit acesta pentru „Vara cu 100 de idei”, proiect marca Antena 1.

Nea Marin este un mare iubitor de tradiții și obiceiuri românești. Tocmai de aceea, el nu ratează vreo ocazie să călătorească și să descopere cele mai frumoase locuri din România.

„Cel mai amuzant vara asta ar fi să îmi duc proiectul până la capăt, adică să-mi duc soția și nepoții prin locuri pe unde nu am reușit să îi duc. Mi-am propus să-i duc prin zona Apusenilor, prin zona Caransebeș și pe undeva prin Bihor. Dacă reușesc să fac asta vara asta, atunci sunt cel mai fericit”, a recunoscut el pentru campania „Vara cu 100 de idei”.

Ce ar face Nea Marin dacă ar fi să nu fie constrâns de bani, pandemie sau zile libere, unde și-ar plăcea acesta să meargă?

„Mi-am propus să merg în Israel. Nu am fost și vreau să merg, dar anul ăsta nu pot să merg. Am avut codid, încă mă gândesc dacă mă vaccinez sau nu, dar cum prind ocazie vreau să merg în Israel (...). Cel mai mult mi-ar plăcea să mă distrez cu prietenii, am terminat cu filmările, mi-aș dori să mă distrez cu prietenii pe care îi am de zeci de ani”

De asemenea, tot în cadrul aceluiași interviu, am aflat ce îl supără cel mai tare pe Nea Marin în această vară. Potrivit acestuia, ploile frecvente îl cam necăjesc, fiindcă nu își poate termina de reparat acoperișul casei, așa cum și-a propus.

Urmărește clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei” ca să descoperi ce mesaj neașteptat are celebrul Nea Marin pentru tine, ca să ai o vară de neuitat!

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri