Antena Căutare

Alexandra Tănăsoiu păşeşte cu inima frântă pe scenă, dar cu o voce WOW! “Cheap Thrills” i-a purtat noroc: “Asta numesc eu evoluţie, bravo!”

La 17 ani, Alexandra, este deja obișnuită cu scena și lumea muzicii. Tânăra a fost și acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupă. În această seară, a spart gheaţa cu brio

La 17 ani, Alexandra, este deja obișnuită cu scena și lumea muzicii. Tânăra a fost și acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupă. În această seară, a spart gheaţa cu brio

La audiţii, a venit alături de iubitul său, și el concurent în noul sezon X Factor, însă, din păcate, până în bootcamp cei doi s-au despărţit, făcând-o pe Alexandra să plângă chiar înainte de intrarea pe scenă.

"Când am aflat că merg mai departe am plâns, nu mă aşteptam să ajung în bootcamp pentru că am greşit în audiţii. Dar totul mi-a dat curaj şi putere să muncesc mai mult. M-am pregătit, mai ales că e o onoare pentru mine să fiu aici”, spune Alexandra.

Sergiu a fost cel care a salvat-o în audiţii şi bine a făcut. Pentru seara aceasta, adolescenta din Bucureşti a ales “Cheap Thrills” – Sia, iar juraţilor le-a plăcut mult de tot.

“’A fost foarte bine, asta numesc eu evoluţie, felicitări. Am crezut în tine şi mă bucur că ai evoluat aşa frumos. Ia loc pe scaun”, îi spune mentorul.

Delia: “Mi-a plăcut mult, dar aş fi preferat să dezvolţi mai mult piesa”.

Ştefan: “Am observat o evoluţie, mă bucur, alegerea piesei a fost bună”.

Carla's Dreams are o armată de fete talentate! Ele sunt cele patru concurente care merg mai departe în competiţie: "... Andreea Alupei, apariţie excentrică la "X Factor". Carla's: "Dă-ţi o notă şi alege dacă vrei să mergi mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x