Antena Căutare

Carla's Dreams are o armată de fete talentate! Ele sunt cele patru concurente care merg mai departe în competiţie: "O să mă implic mult, am foarte multe surprize pregătite"

Când au urcat pentru prima oară pe scena de la „X Factor” și-au dorit să-l cunoască și să-i afle secretele, însă numai zece dintre ele au ajuns în grupa pe care o coordonează. Misteriosul jurat de la Carla’s Dreams intră în Bootcamp

Când au urcat pentru prima oară pe scena de la „X Factor” și-au dorit să-l cunoască și să-i afle secretele, însă numai zece dintre ele au ajuns în grupa pe care o coordonează. Misteriosul jurat de la Carla’s Dreams intră în Bootcamp

Și cum vorba „ai grijă ce-ți dorești pentru că se poate întâmpla” este adevărată, cele zece afla pe pielea lor ce înseamnă să lucrezi cu un jurat cu totul și cu totul special.

Dar să începem seara talentelor! La 17 ani, Alexandra, este deja obișnuită cu scena și lumea muzicii. Tânăra a fost și acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupă. În această seară, a spart gheaţa cu brio.

Adolescenta din Bucureşti a ales “Cheap Thrills” – Sia, iar juraţilor le-a plăcut mult de tot, iar Sergiu a trimis-o să ia loc pe scaun.

La cei 17 ani ai săi, Alupei Andreea Emilia, elevă în București, este, de departe, o apariţie care nu poate trece neobservată. Vocea puternică, părul colorat şi hainele sclipicioase o fac să iasă în evidenţă.

După prestaţia să, însă, are loc o premieră la X Factor. Carla's o roagă să îşi dea singură o notă şi să spună dacă merită să ia loc pe scaun: "Vreau să ajung pe scaun pentru a putea cânta în live-uri", spune încântată Andreea.

Următoarea concurentă din grupa lui Carla's este o puştoaică extrem de talentată. La doar 14 ani, Miruna Pânzaru e fermă. ”Am așteptat să împlinesc vârsta asta ca să vin aici şi să să câștig X Factor”. Pentru a ajunge în finală, frumoasa adolescentă trebuie mai întâi să treacă de această etapă.

Şi o face, bineînţeles!

Dacă Delia a felicitat-o și i-a spus că emisiunea „X Factor” a fost inventată pentru concurenți ca ea, iar solistul de la Carla’s Dreams a recunoscut că deși o știa dinainte a fost plăcut surprins de prestația sa, Horia Brenciu a fost cel mai hotărât și i-a spus Anastasiei că vrea să o ia pe scenă cu el în audiţii. Să vedem cum se va descurca basarabeanca în această etapă.

Nemaipomenit! “A fost un moment balansat. Ia loc, te rog", ii spune Sergiu.

Emoţiile abia acum încep pentru că s-au ocupat deja toate scaunele, deşi mai sunt încă şase concurente...

Următoarea pe lista mentorului Sergiu este Lizuca Bigu, o tânără firavă din Galaţi. Vocea şi talentul, însă, trec dincolo de orice imaginaţie. Cum se va descurca în această seară? EXTRAORDINAR!

Carla's: "Vreau să am în echipa o fată din Galaţi. În locul cui vrei să intri? Trebuie să alegi, dacă vrei un loc pe scaun. Dacă nu, pleci!".

Şocul se instalează în mintea Lizucai şi se blochează: "Chiar trebuie să fac asta? OK. O să mă aşez în locul Andreei".

Carla's, însă, o elimina pe Alexandra. "Eu nu i-am dat putere de decizie, doar am vrut să o încurajez".

Are 14 ani, este din Bucureşti şi îşi doreşte să câştige X Factor. Pentru a face asta, Letiţia Roman trebuie să treacă de această etapă.

Carla's: "Eşti foarte bună şi ştii asta. Sunt puţine feţe atât de determinate la 14 ani, aşa că te invit să iei un loc".

Pe cine va ridica Sergiu? Chiar pe prietena sa, Andreea... "Dacă vrei un loc aici, ocupa scaunul Andreei".

Juratul nostru continuă să şocheze concurentele, dar şi pe cei de la masa juriului cu deciziile sale, mai ales că Andreea refuza să se ridice de pe scaun: "Anul aceasta nu vei ajunge în finală, nu eşti suficient de bună".

În audiţii, Alexandra a ales piesa “Ain't No Other Man”, de la Christina Aguilera, pentru a-I impresiona pe juraţi cu calităţile sale vocale şi i-a ieşit bine, bine de tot. Încă de la primele acorduri, juriul a rămas umit. Dar să vedem cum s-a descurcat în această seară .

Nu prea bine bine. Carla's: "Astăzi, nu pot să ridic pe nimeni de pe scaun pentru tine. Te aplaud în picioare, dar nu astăzi. E o decizie grea, diferenţele sunt foarte mici. Felicitări!"

Isabela Simion are 23 de ani, deşi pare mult mai matură din punct de vedere artistic, spun juraţii. La audiţii a fost aplaudata de juraţi ridicaţi în picioare, iar în această seară speră să repete experienţa.

Carla's: "E foarte enervant ca nu greşeşti, e plictisitor de bine. Data viitoare te rog să suferi. Bine ai venit în concurs".

Tensiunea e din ce în ce mai mare pentru că Sergiu trebuie să elimine, din nou, pe cineva. Letiţia părăseşte competiţia!

Are 17 ani, a participat la X Factor Italia şi a ajuns până în finală. Acum a venit să-i dea pe toţi românii pe spate şi să-şi îndeplinească visul de a deveni cunoscută în industria muzicală. Enrica Tara, are ceva aparte şi asta se poate observa de la prima vedere: este jumătate italiancă şi jumătate africancă.

Carla's: "O să te ajut să îţi schimbi viaţa şi o să te păstrezi în competiţie".

Din păcate, Lizuca a fost ridicată...

Are 15 ani, este firavă, dar cu o voce specială. Olga Verbițchi păşeşte ultima pe scenă în această ediţie cu mari emoţii.

Carla's: "Problema e ca pe scauna stau patru domnişoare foarte greu de înlocuit. Asta nu înseamnă că nu eşti bună sau că trebuie să te opreşti aici, eşti specială. Bine ai venit în grupa mea". Emoţiile au atins cote maxime la X Factor! Pe cine va elimina Carla's pentru ultima oară în această seară? Anastasia părăseşte competiţia...

GATA! ELE SUNT CELE PATRU FETE CARE MERG MAI DEPARTE ÎN COMPETIŢIE: ISABELA, ENRICA, OLGA ŞI MIRUNA!

“Dragele mele, sunteţi cele mai bune din cele zece, felicitări! o să mă implic foarte mult în galele live, am pregătit foarte multe surprize”, le spune Sergiu.



Echipele pentru duel sunt: Isabela vs Enrica şi Olga vs Miruna .

Zece fete ajung în grupa celui mai misterios jurat de la „X Factor”, Carla’s Dreams... Alexandra Tănăsoiu păşeşte cu inima frântă pe scenă, dar cu o voce WOW! “Cheap Thrills” i-a purtat noroc: “Asta numesc e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x