Antena Căutare

Alina Dincă e concurenta de la „X Factor” care a născut discuții aprinse între Delia și Florin Ristei: „Îmi e ciudă”

Alina Dincă are 30 de ani și este antrenor vocal. De data aceasta, tânăra și-a dorit să experimenteze emoțiile scenei, în calitate de concurentă în sezonul 9 al emisiunii „X Factor”.

Alina Dincă e concurenta de la „X Factor” care a născut discuții aprinse între Delia și Florin Ristei: „Îmi e ciudă” Galerie
Alina Dincă, în sezonul 9 al emisiunii „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Când Alina Dincă și-a făcut apariția pe scenă, surpriza a fost mare pentru Loredana, căci cele două se cunosc de ceva timp.

„Cum ai curajul să vii drept concurentă?”, a întrebat jurata celui mai îndrăgit show muzical de la Antena 1.

Alina Dincă a făcut spectacol pe scena X Factor

„Mi-am dorit mult să văd cum este și de partea cealaltă. Îmi doresc foarte, foarte mult să transmit și eu emoția pe care o simt de atâta timp și nu am avut ocazia să o transmit, de atâta timp”, a dezvăluit concurenta, puțin emoționată, dar dornică să facă spectacol pe scena „X Factor”.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

Tânăra a interpretat piesa „Love On The Brain” a celebrei artiste Rihanna și a cucerit publicul instant. Jurații au urmărit-o cu maxim interes, căci vocea sa electrizantă a transmis emoție în stare pură!

A demonstrate că are o voce puternică și o atitudine de star, motiv pentru care jurații „X Factor” nu au9 avut decât cuvinte de laudă la adresa ei. Ba mai mult decât atât, între Delia și Florin Ristei s-au născut și discuții aprinse, căci amândoi și-au dorit s-o aibă în echipa lor.

citește și: Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

„Felicitări, ești în bootcamp”, a anunțat-o Delia, devenită mentor pentru Alina Dincă.

„Îți dai seama că îmi e ciudă. Până acum nu am un grup despre care pot spune sigur că vor câștiga X Factor”, a mărturisit Florin Ristei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Bianca Ionescu, concurentă X Factor: ”Îi mulțumesc lui Ștefan că nu m-a lăsat să mă arunc în prăpastie. Eram pe lângă pi... Andrei Horjea a demonstrat la „X Factor” că are șanse să ajungă un star! „Am știut că viața mea va începe de acolo”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x