Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

Ana Maria German este una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 9 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Tânăra de 29 de ani a impresionat juriul nu doar cu vocea, ci și cu emoționanta sa poveste de viață.

Ana Maria German a emoționat juriul „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ana Maria German a oferit publicului și juraților din sezonul 9X Factor” o lecție de viață emoționantă. Deși a trecut prin numeroase clipe la limită, concurenta a demonstrat că imposibilul devine posibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

Ana Maria German a oferit un moment magic pe scena X Factor

„Muzica a fost întotdeauna pentru mine refugiul meu (...). Eu încă nici nu realizez că vă am în fața mea”, a dezvăluit ea, atunci când a urcat pe scena „X Factor”.

„De ce ai vrut să vii aici, la X Factor”, a întrebat-o Ștefan Bănică.

citește și: Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

„Mi s-a părut cea mai bună modalitate de-a transmite un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, dar în special celor peste două sute de mii de persoane care defilăm în fotolii rulante în fiecare zi. Nu am venit să iau notele voastre, dragii mei, sau premiul nimănui. Dar dacă unul din cei zece care sunt izolați acasă și nu au viață socială vor reuși să depășească anumite bariere, atunci acela o să fie cel mai mare câștig și premiul meu obținut la X Factor”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de frumoasa concurentă.

Am aflat despre Ana Maria German că a avut un accident de mașină în urmă cu șapte ani. Se întorcea de la un eveniment muzical atunci când șoferul care conducea mașina a pierdut controlul vehiculului. O fractură cervicală a făcut-o pe concurenta de la „X Factor” să fie paralizată de la piept în jos.

Citește și: Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”

„Am fost declarată moartă după 11 ore de operație. Familia mea a fost anunțată după două zile că ar putea intra pe Terapie Intensivă să mă vadă, ca să-și ia rămas bun, pentru că urma să fiu transportată în salonul de morgă. La un moment dat m-am trezit și viața mea a fost în fiecare zi o altă poveste. Mi se spunea de fiecare dată că dacă am trăit șase luni, atunci atât mai am de trăit. Și iată că timpul a trecut și azi s-au împlinit șapte ani de atunci. Am început să prețuiesc viața mai mult decât o făceam înainte și încerc să-I fac și pe cei din jur să iubească banalitățile din jur”, a povestit Ana Maria German, emoționată până la lacrimi.

„Nu mai pot să cânt cum o făceam înainte, nu pot controla și nu pot respire ca înainte. O să cânt ce a mai rămas din mine”, a dezvăluit concurenta, care i-a emoționat pe toți cu puterea sa ieșită din comun de-a merge mai departe și de-a depăși orice obstacol al vieții.

Citește și
Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"
Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"
Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"
Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa
Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa
Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa
che guevara la iumor sezonul 11
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
Mai multe articole

Și în timp ce cânta piesa „Casa mea” a Angelei Similea, un lucru magic s-a întâmplat: jurații „X Factor” au acompaniat-o, iar momentul a devenit cu adevărat special.

Apoi, Loredana s-a oferit să cânte această piesă cu Ana Maria German, pe scena „X Factor”! Emoție pură și o lecție de viață de neuitat, un model de curaj și de optimism ieșit din comun, așa s-ar putea rezuma moomentul tinerei.

„Mi-au crescut aripi”, a dezvăluit Ana Maria German, fericită că a trăit această experiență specială.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri