Antena Căutare

Carla’s Dreams cucereşte piaţa internaţională: primul turneu promo în Rusia! Urmează Franţa şi concerte în Dubai

Carla’s Dreams revine cu o piesă specială pentru publicul vorbitor de limba rusă. Piesa se numeşte “Треугольники” (Triunghiuri ) şi este una dintre piesele care vor fi incluse pe albumul în limba rusă la care lucrează cei de la Carla’s Dreams

Carla’s Dreams revine cu o piesă specială pentru publicul vorbitor de limba rusă. Piesa se numeşte “Треугольники” (Triunghiuri ) şi este una dintre piesele care vor fi incluse pe albumul în limba rusă la care lucrează cei de la Carla’s Dreams

“Треугольники” este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de aceştia cu Alex Cotoi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru acest videoclip, Carla’s Dreams a colaborat cu echipa cu care a făcut şi videoclipurile anterioare: Roman Burlacă (regizor) şi George Secrieru (DoP).

Pe lângă albumul în rusă, Carla’s Dreams lucrează deja la un nou album în limba romană. Foarte curând, vor lansa şi noul single în limba romană.

Carla’s Dreams se bucura de un succes neaşteptat, dar meritat, datorită reuşitelor din ultima perioadă a tuturor pieselor lansate.

Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” şi “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube şi locul 1 pe radio şi TV în România, concerte în toată ţara şi recunoaştere internaţională.

Piesa “Sub pielea mea #eroină” a cucerit radiourile din Rusia, Franţa, dar şi India, China.
Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams se afla în turneu de promo împreună cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri şi televiziuni, pe locul 7 în top Shazam Rusia şi pe locul 5 în iTunes Rusia.

Piesa “Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 în Top Shazam Worldwide, devansând artişti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.

“Sub Pielea Mea” de la Carla’s Dreams este în topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croaţia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria şi Italia.

La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge în turneu de promo în Franţa şi concerte în Dubai, precum şi România, Rusia şi Moldova.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reuşit să cucerească publicul într-un timp relativ scurt.

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Moldova şi România, Carla’s Dreams nu sunt doar nişte artişti, ci vocea tinerilor care sunt atraşi şi fascinaţi de piesele lor sincere.

Ștefan Bănică Jr., juratul X Factor, și-a invitat toți fanii "la masă". Mesajul special al artistului, lansat ... O mai țineți minte pe Elena Ispas, fostă concurentă în al cincilea sezon "X Factor"? A primit trei de "DA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x