Antena Căutare

Ștefan Bănică Jr., juratul X Factor, și-a invitat toți fanii "la masă". Mesajul special al artistului, lansat pe Facebook

Nu mai este niciun secret că Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi artişti din România. Iar acest lucru se poate vedea atât din anii de carieră, nenumăratele spectacole pe care le susţine an de an, dar şi din dorinţa artiştilor de a colabora cu juratul de la X Factor.

Nu mai este niciun secret că Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi artişti din România. Iar acest lucru se poate vedea atât din anii de carieră, nenumăratele spectacole pe care le susţine an de an, dar şi din dorinţa artiştilor de a colabora cu juratul de la X Factor.

Ultima piesă a artistului, în colaborare cu Cabron, se bucură de un succes fantastic, iar momentul nu putea trece fără a fi consemnat. Acesta a ţinut să le mulţumească fanilor şi le-a lansat şi o "invitaţie":

"Dragi prieteni, aşa, că la început de toamnă, vă aştept #LaMasaMea. :) Mulţumim pentru cele peste 5 milioane de vizualizări! :) Înseamnă că acest cântec a ajuns la voi şi va face plăcere să-l ascultaţi în continuare. Iar asta nu poate decât să ne bucure!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi toamna aceasta, Ștefan Bănica Jr. va pune toată experienţa sa muzicală în joc şi toată pasiunea artistică de care a dat dovadă atâţia ani pentru a descoperi cei mai talentaţi concurenţi.

Unde? În noul sezon "X Factor" care va începe vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, numai pe Antena 1!

GALERIE FOTO! O să vrei să fii concurent la X Factor după ce o să vezi imaginile acestea! Jurata Bleona Qereti a lăsat s... Carla’s Dreams cucereşte piaţa internaţională: primul turneu promo în Rusia! Urmează Franţa şi concerte în Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x