Antena Căutare

În formulă completă! Cei trei jurați X Factor au cântat împreună pe scena show-ului

Nu se întâmplă des ca publicul să îi vadă pe toți trei jurații X Factor în același moment artistic. Dar asta s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru audițiile cu juriul, care au loc la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”

Nu se întâmplă des ca publicul să îi vadă pe toți trei jurații X Factor în același moment artistic. Dar asta s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru audițiile cu juriul, care au loc la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”.

Plăcut surprins de un concurent, Ștefan Bănică a vrut să cânte împreună pe scenă și nu a lipsit mult până să li se alăture și Delia și Horia Brenciu. Așa se face că cei prezenți în sală au avut parte de un moment muzical special semnat de toți cei trei jurați X Factor.

Ce au cântat aceștia și cât de emoționat a fost concurentul respectiv să se afle pe aceeași scenă cu Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon X Factor care revine din această toamnă.

Horia Brenciu, dans cu bunica unui concurent la X Factor... Wow! Un concurent a lăsat timiditatea deoparte și i-a spus franc Deliei: „Mă bagi în boală cu ochii tăi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x