Antena Căutare

Horia Brenciu, dans cu bunica unui concurent la X Factor

Efervescent și plin de energie, Horia Brenciu nu are astâmpăr nici pe scena X Factor. Așa se face că în timpul audițiilor cu juriul, care se filmează zilele acestea la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”, simpaticul jurat a ținut neapărat să o cunoască pe bunica unuia dintre concurenți

Efervescent și plin de energie, Horia Brenciu nu are astâmpăr nici pe scena X Factor. Așa se face că în timpul audițiilor cu juriul, care se filmează zilele acestea la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”, simpaticul jurat a ținut neapărat să o cunoască pe bunica unuia dintre concurenți, întors în România, după ani petrecuți în Spania, pentru a-și schimba viața.

Venit la București la filmări însoțit de bunica sa, orădeanul a primit sarcina de a o aduce pe aceasta pe scenă. Iar Horia Brenciu nu a stat mult pe gânduri și a luat-o la dans, în vreme ce nepotul acesteia cânta, după care a condus-o galant pe fotoliul său de jurat.

Energia lui Horia este de-a dreptul inepuizabilă, astfel că în timpul audițiilor acesta a dansat împreună cu Delia pe interpretarea multor concurenți, cel mai inedit dans al lor fiind cel exemplificat direct din fotoliile de jurați.

Delia i-a lăsat mască pe colegi! După ce și-a vopsit părul verde, jurata și-a pus ASTA în nas!... În formulă completă! Cei trei jurați X Factor au cântat împreună pe scena show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x