Antena Căutare

Cezar Ouatu, show GRANDIOS la „X Factor” din Marea Britanie! Juriul s-a ridicat în picioare să-l aplaude

Cezar Ouatu a reușit să aducă un nou motiv de bucurie României, după ce i-a lăsat mască pe jurații emisiunii „X Factor” din Marea Britanie!

Cezar Ouatu a reușit să aducă un nou motiv de bucurie României, după ce i-a lăsat mască pe jurații emisiunii „X Factor” din Marea Britanie!

A pășit timid pe scenă și celebrul Simon Cowell l-a întrebat cine e, de unde vine și...i-a urat succes! S-a făcut liniște și primele note muzicale din celebra „Nessun Dorma” a lui Puccini s-au auzit în platou.

CEZAR OUATU LA X FACTOR MAREA BRITANIE. Câteva secunde mai târziu, publicul a rămas mut de uimire, iar juriul a început parcă să-l soarbă din priviri pe Cezar Ouatu, care a cântat într-o manieră spectaculoasă, alternând vocea de tenor cu cea de contratenor!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CEZAR OUATU LA X FACTOR MAREA BRITANIE. A fost un un show de zile mari, iar pe chipul juraților „X Factor” Marea Britanie s-a văzut surpriza!

Nu în fiecare zi un artist român este aplaudat de celebrul Robbie Williams sau Simon Cowell! La scurt timp după audiție, clipul video cu superbul moment a ajuns pe internet și a devenit viral, adunând zeci de mii de vizualizări! Mulți s-au întrebat apoi dacă nu cumva Cezar Ouatu este următorul Pavarotti!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce show a făcut Cezar Ouatu la „X Factor” Marea Britanie!

Horia Brenciu, cucerit de ritmurile de pe scena „X Factor”! „Probabil că fetele din sală au observat mișcările mele”... Românii cuceresc Marea Britanie: Când a început să cânte, Robbie Wiliiams a exclamat: „Ești bun, ești cel mai bun din lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x