Antena Căutare

Românii cuceresc Marea Britanie: Când a început să cânte, Robbie Wiliiams a exclamat: „Ești bun, ești cel mai bun din lume!”

Nu puține au fost dățile în care românii i-au fascinat pe jurații celor mai cunoscute talent-show-uri din lume, iar ultimul pe listă este cunoscutul Cezar Ouatu, care în această perioadă se numără printre concurenții X Factor UK. 

Nu puține au fost dățile în care românii i-au fascinat pe jurații celor mai cunoscute talent-show-uri din lume, iar ultimul pe listă este cunoscutul Cezar Ouatu, care în această perioadă se numără printre concurenții X Factor UK.

În fața celui mai exigent juriu din lume, Cezar a avut o prestație, care l-a făcut și pe durul Simon Cowell să se ridice în picioare și să aplaude zeci de secunde momentul care l-a avut în prim-plan pe fostul finalist de la „Te cunosc de undeva”.

Începutul unei IDILE?! Florin Raduţă, fostul câştigător „X Factor”, sărutări FIERBINȚI cu asistenta lui Mihai Morar! (VIDEO)

Aplauzele lui Simon au fost completate de aprecierile lui Robbie Wiliiams, fostul component al trupei „Take That” fiind atât de încântat încât l-a declarat pe român drept campion al lumii: „Ești foarte bun. Ești cel mai bun. Ești campionul lumii”, iar transmis Williams la finalul momentului pregătit de Cezar pentru audițiile X Factor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nessun Dorma” a fost aria aleasă de român pentru a-i impresiona pe jurații X Factor UK, iar vocea complexă a lui Ouatu a făcut față cu brio unui număr atât de solicitant.

X Factor. Delia, accident șocant! Cum a căzut în cap din cauza lui Bendeac

Cezar Florin Ouatu (cunoscut ca Cezar The Voice sau mai simplu Cezar) este un interpret român de operă, pop-opera și pianist. Este cunoscut datorită piesei „It's My Life”, cu care a câștigat Selecția Națională 2013 și cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmö, Suedia.

Cezar Ouatu, show GRANDIOS la „X Factor” din Marea Britanie! Juriul s-a ridicat în picioare să-l aplaude... Mihai Bendeac, dezvăluiri în culisele X Factor: ”Eu sunt fiert, am emoții”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x