Antena Căutare

Cheloo a salvat un grup "terorist" de la esec! Reloaded 4!

Teo, Teo, Ana si Marina. Adica "Reloaded 4"! Patru fete tacanite, nebune, vesele, frumoase si talentate! Au venit insotite de o intreaga "echipa de fotbal": familie, prieteni, vecini, colegi. Cateii si purceii mai lipseau.

Teo, Teo, Ana si Marina. Adica Reloaded 4! Patru fete tacanite, nebune, vesele, frumoase si talentate! Au venit insotite de o intreaga "echipa de fotbal": familie, prieteni, vecini, colegi. Cateii si purceii mai lipseau.

Pe scena intra foarte aranjate, par mai mature, abia le mai recunoastem pe pustoaicele din prezentare. Sunt o aparitie noua in aceasta formula la X Factor si trebuie investigata de jurati. Acestia au aflat de le fete ca denumirea trupei a luat nastere dintr-un vis al uneia dintre componente. Vis la propriu. "Si ce altceva ati mai visat?", intreaba, curios, Cheloo.  Raspunsul a venit prompt, aproape la unison: "Ca primim trei de DA". Ramane de vazut...

Si-au pregatit un moment artistic putin mai elaborat. N-au venit sa cante asa, pur si simplu. Pe parcursul melodiei "Get the party started - Pink", potrivita manusa fetelor, cele patru floricele creeaza si o pseudo-coregrafie in care par leganate de vant... In scurt timp, Bittman le opreste si le da, aproape instantaneu, votul sau: "NU". Delia, mama ranitilor ca intotdeauna, le ia sub aripa sa: "Mi-a placut fetelor, raspunsul meu este DA... am vazut ca puteti sa cantati pe voci". Cheloo e nedumerit si doreste sa le mai auda cantand. Muzica porneste din nou, cu un mashup, "Sweet dreams - Eurythmics" in continuarea primei melodii, iar adolescentele isi incheie spectacolul asa cum l-au repetat acasa, gratie lui Cheloo.

Vazand atmosfera tensionata, grupul vesel din backstage da navala pe scena pentru a fi alaturi de concurente. Bittman: "Dar de ce ati venit, asa, cu totii? Credeti ca o sa ne influentati si o sa dam alte verdicte decat astea pe care le-am dat?. "DAAAA", se aude din spatele fetelor.

In opinia lui Cheloo: "Daca e sa ma iau dupa ultimele patru masuri, mi-am dat seama ca fiecare canta decent, bine, dar nu se inteleg. Cand ati format acest grup terorist, de patru?". Acum un an jumate, insa, nu prea are importanta. Ideea lui Cheloo e ca fetele ar trebui sa mearga pe drumuri separate, ca sa aiba succes. Totusi, printr-un gest de bunavointa rar intalnit, le ofera sansa de a parcurge impreuna drumul X Factor.

Cei doi de "DA" trimit grupul Realoaded 4 in bootcamp, dupa o imbratisare frateasca si zglobie cu "turma" care statea la pascut verdicte!

Diana, fata "in doliu", merge in bootcamp pe tocurile lui Minnie Mouse!... Bogdanel ar fi vrut tot mai sus, dar Bittman il trimite la inmormantari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x