Antena Căutare

Bogdanel ar fi vrut tot mai sus, dar Bittman il trimite la inmormantari

"La X Factor am venit sa vada lumea cat de talentat sunt. Factorul X este "ca cant" bine. Am o sora mai mica, m-a auzit si ii place"

"La X Factor am venit sa vada lumea cat de talentat sunt. Factorul X este "ca cant" bine. Am o sora mai mica, ea m-a auzit si ii place". Asadar, cu recomandarea surorii sale, doamnelor, domnisoarelor si domnilor... Bogdan Lucaci, din Targu Neamt.

La varsta majoratului, cu alura de rapper convins, adica jeansi largi, tricou sub "camesa" si sapca, Bogdanel, ca ne permitem sa-l alintam, este imediat remarcat de Cheloo: "Un barbat adevarat", exclama juratul. Si discutia continua vreo doua minute, timp suficient pentru a afla ca tinerelul si-a descoperit talentul "asa deodata, pur si simplu", repeta singur acasa, dar nu in fata oglinzii si cel mai important, este fan declarat Guess Who. Aaa si a incercat sa-si faca propriile versuri, dar nu i-a iesit nimic. Cheloo nu se mai poate abtine: "Este foarte greu sa faci nimic", striga uitandu-se la sala.

Ia microfonul in mana si incepe... "Tot mai sus" a idolului sau, Guess Who. Da tot ce poate, aproape ca transpira, in timp ce Cheloo face ochii mari si zambeste in coltul gurii. Delia nu mai rezista si intervine. Este oprit! Vocea lui nu numai ca nu a "atins" niciun jurat, ba chiar i-a oripilat (sa facem si noi o rima).

Bittman isi ia rolul in serios si ii recomanda sa se duca pe la inmormantari, femei care s-au otravit, deoarece nenorocirile "prind cel mai bine" si pot fi oricand transpuse in versuri. Cheloo devine ironic si-l invata cum sa iasa de pe scena... mergand cu spatele.

Asta nu e tot, Bogdanel paraseste competita, dar cu o promisiune: "Anul viitor o sa cant mai bine". Sa nu ne facem totusi iluzii!

Cheloo a salvat un grup "terorist" de la esec! Reloaded 4!... Andrei Raetchi, un concurent imposibil. Imposibil de dat afara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x