Antena Căutare

Cheloo zice de Bittman ca are un fetis pentru degetele de la picioare ale fetelor

Daca atmosfera de la auditiile X Factor, super show-ul Antenei 1 care va incepe pe 23 septembrie, ar trebui sa fie incarcata la maximum din cauza emotiilor uriase ale concurentilor, membrii juriului reusesc perfect sa risipeasca ingrijorarile aspirantilor la nivelul de artist. Cei trei jurati nu pierd nicio ocazie de a se tachina.

Dupa ce Cheloo a facut echipa cu Bittman, luand de comun acord hotararea sa nu o strige pe Delia pe numele mic, ci doar Matache, hip-hoper-ul a inceput sa-i ia la puricat verdictele colegului de juriu. Cheloo sustine ca Bittman are un fetis pentru degetele de la picioare ale fetelor, deoarece a dat acceptul de calificare unei fete abia dupa ce concurenta si-a aruncat pantofii pe scena, obosita din cauza tocurilor uriase. El zice ca decizia i s-a parut cel putin ciudata, mai ales ca Bittman o mai ascultase o data pe tanara si spusese ca nu-i place cum canta. "Daca nu i-a placut vocea, e clar ca degetele ei de la picioare l-au facut sa se razgandeasca", a concluzionat Cheloo.

Din 23 septembrie, telespectatorii vor putea sa ii urmareasca pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in ipostaza de jurati si mentori, dar mai ales sa descopere concurentii inscrisi in acest an in cea mai tare competitie a momentului, X Factor!

X Factor este locul de unde provin cei mai cunoscuti cantareti din ziua de azi. Iata auditiile care au facut istorie!... Bittman nu putea lipsi de la nunta Deliei! Juratul X Factor vine special de la Sighisoara pentru ceremonie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x