Antena Căutare

Bittman nu putea lipsi de la nunta Deliei! Juratul X Factor vine special de la Sighisoara pentru ceremonie

Cand faci parte din juriului unui show de mare anvergura, cum este X Factor, timpul devine cel mai mare inamic al tau. A simtit-o pe propria-i piele si Delia, care a lasat toata pregatirea nuntii sale pe seama sotului ei, dar si Cheloo si Bittman care si-au definitivat zilele astea costumatia pentru nunta artistei, care va avea loc pe 16 septembrie. Dan Bittman vine tocmai de la Sighisoara pentru a-i fi alaturi colegei sale in cea mai fericita zi din viata ei.

Au mai ramas doar 7 zile pana la cel mai important moment din viata juratei X Factor, Delia, insa programul foarte incarcat de la filmarile show-ului nu ii lasa prea mult timp pentru a se ocupa de eveniment. Si daca artista a lasat toate pregatirile in seama sotului ei, Razvan, nu acelasi lucru se poate spune si despre ceilalti doi jurati.

Cheloo si Bittman si-au luat o pauza de cateva ore pentru a-si alege vestimentatia pe care o vor purta in cel mai important moment din viata colegei lor din juriul X Factor. Sambata, Dan Bittman va veni tocmai de la Sighisoara pentru a le fi alaturi Deliei si lui Razvan. Din 23 septembrie, telespectatorii vor putea sa ii urmareasca pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in ipostaza de jurati si mentori, dar mai ales sa descopere concurentii inscrisi in acest an in cea mai tare competitie a momentului, X Factor!

Cheloo zice de Bittman ca are un fetis pentru degetele de la picioare ale fetelor... Delia si-a probat rochia de mireasa! Vezi cum o sa arate jurata X Factor, in alb, la altar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x