Antena Căutare

Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze. Momentul inedit de pe scena “X Factor”

Jeni Ion, o tânără fără auz, a fost de neoprit pe scena “X Factor”, sezonul 9, și a oferit juriului și publicului un spectacol de neuitat, cu o interpretare unică.

Galerie
În prima ediție din sezonul 9 "X Factor", Jeni Ion a intereptat cu ajutorul limbajului semnelor melodia “Cuvinte”, de la Crush și Alexandra Ungureanu.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Jeni s-a născut în București, în 1987, și are aceeași zodie ca Loredana - Gemeni. Tânără nu s-a născut fără auz, ci a ajuns în acest stadiu dintr-o eroare medicală ce a avut loc înainte să împlinească 1 an.

Jeni a înfruntat toate obstacolele ce i-au ieșit în cale și vede partea frumoasă a vieții, pasiune pe care a vrut să o aducă și să o împărtășească și pe scena “X Factor”, de la Antena 1.

Dincolo de muzică, Jeni își folosește creativitatea și pentru pictură și fotografie, dar a vrut să arate lumii că orice îți dorești să faci în viață e posibil dacă ai tărie de caracter.

Este o persoană veselă, sociabilă, darnică,” a descris-o sora sa, cu lacrimi în ochi. “E o soră minunată pentru mine!

Tânără a interpretat melodia “Cuvinte”, de la Crush și Alexandra Ungureanu, prin limbajul semnelor și a reușit să impresioneze juriul cu energia ei.

Vocea mea interioară nu poate fi oprită!” a susținut concurenta pentru public. Jeni preferă să cante prin semne și suflet, și a ridicat juriul în picioare.

A fost un moment atât de binevenit, mai ales în aceste timpuri pe care le trăim. Ne-a reamintit cât de important e să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, chiar dacă pare mai dur,” a declarat Loredana, vizibil emoționată. “Pentru că orice zi pe care o avem aici pe Pământ e o zi frumoasă.

Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze. Momentul inedit de pe scena “X Factor”

Jeni Ion, pe scena "X Factor" în sezonul 9

Jeni a părăsit scena cu un mesaj ce a adus lacrimi în ochii juriului. “Vă mulțumesc și vă iubesc!

Povestea lui Jeni a emoționat juriul cu povestea, atitudinea, frumusețea și grația ei. Urmărește momentul ei spectaculos de la “X factor” în video-ul de mai sus!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor&q... Așa arată fericirea pură! Adrian Mihai Petrache, moment de excepție pe scena "X Factor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x