Cum arată acum Alex Mațaev, concurentul X Factor 2013. Artistul „a luptat” în Finală cu Florin Ristei

Alex Mațaev continuă să activeze în industria muzicală, la aprope 8 ani de la participarea în competiția X Factor 2013.

Alex Mațaev a fost finalist X Factor 2013

Antena 1

În 2013 Alex Mațaev, un tânăr roker cu plete urca pe scena X Factor, îi impresiona pe jurați și atrăgea atenția publicului care l-a îndrăgit imediat. „Alex, m-ai cucerit”, îi spunea Delia concurentului care în audiții a interpretat piesa lui Aerosmith. Mai târziu, în Finala X Factor 2013 Delia avea certitudinea că ea este mentorul câștigător, având în vedere că lupta s-a ținut între doi dintre membrii echipei sale. Alex Mațaev a luptat în Finala X Factor 2013 cu Florin Ristei. Publicul l-a desemnat pe Florin Ristei câștigătorul X Factor 2013, însă Delia s-a declarat mândră de amândoi concurneții.

Cum arată acum Alex Mațaev, finalistul X Factor 2013

Chiar dacă nu a câștigat îndrăgita competițe de pe Antena 1, Alex Mațaev nu a dispărut din industria muzicală. Acesta a continuat să lanseze piese și în 2014 a participat la Te cunosc de undeva!

Timpul a trecut, însă Alex Mațaev are aceleași plete, aceeași atitudine și aceeași pasiune: muzica.

Alex Mațaev, artistul născut în Bălți, Republica Moldova a lansat recent o piesă numită „High”, este activ pe rețelele sociale și trăiește o poveste de dragoste alături de fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra Dragnea.

Alex Mațaev are în prezent 30 de ani și postează des imagini în care apare cu chitara. Având în vedere că este de loc din Republica Moldova, majoritatea postărilor lui Alex Mațaev sunt în limba rusă.

Citește și: Moment demn de Oscar! Alex Mațaev și Anda Adam i-au ”înghețat” pe jurați cu interpretarea lor

„În mod misterios, sunt mut la un moment dat, nu scriu, nu cânt, nu compun, sunt doar mut. Sunt zile de genul acesta, stai toată ziua cu o chitară în mână și aștepți ca cineva să-ți facă o fotografie”, a scris Alex Mațaev în dreptul uneia dintre fotografiile postate pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată Florin Ristei cu părul lung sau chel. Imaginile care au provocat o avalanșă de comentarii: ”Ziceți repede cum mă tund”

Alex Mațaev face și tik-tokuri amuzante, cele mai multe dintre ele fiind în limba română.

@alexmazzaevtt

Bancher Vs Muzician :)

♬ original sound - AlexMazzaevTT

În ceea ce privește relația cu Alexadra Dragnea, Alex Mațaev a cucerit-o încă din 2013, când și-a încheiat parcursul în competiția X Factor. Cel supranumit atunci: „Bon Jovi de România” a locuit o perioadă în SUA alături de Alexandra Dragnea. Cei doi au locuit în SUA până în 2019.

Ultimele știri