Antena Căutare

Moment demn de Oscar! Alex Mațaev și Anda Adam i-au ”înghețat” pe jurați cu interpretarea lor

Anda Adam și Alex Mațaev interpretează melodia laureată cu un premiul Oscar în acest an, "Let It Go", din filmul de animație "Frozen".

Anda Adam și Alex Mațaev interpretează melodia laureată cu un premiul Oscar în acest an, "Let It Go", din filmul de animație "Frozen".

Anda Adam poartă o rochie superbă, bleu, identică cu aceea a Elsei și este chiar și coafată ca personajul animat. La finalul melodiei, Anda Adam s-a îndreptat spre juriu și a suflat cu "praf de gheață" spre Horia Brenciu, care a intrat în joc și a înghețat.

"Mi-a făcut mare plăcere să interpretez această melodie absolut minunată. O cânt și acasă, în timpul liber, este genul de piesă care îți rămâne în minte și ca ritm, dar și ca reper, când o asculți, îți aduci aminte imediat de Elsa din Frozen. Iar ”Te cunosc de undeva!” este un show pe care-l iubesc. Marea surpriză va fi câștigătorul, îi îndemn pe telespectatori să nu uite să urmărească mâine finala "Te cunosc de undeva!”, a spus Anda Adam.

Caut-o pe Andreea Bănică! Concurenta s-a transformat în Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi... Moment de excepție! Julie Mayaya o aduce pe Aretha Franklin pe scena TCDU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x