Antena Căutare

Delia, interviu de suflet chiar de ziua ei. Jurata "X Factor", despre cadoul care a impresionat-o, dar şi despre lucrurile care o fac fericită: "Am o poftă nebună de viaţă"

Delia a făcut declarații despre dorințele pe care și le punea, de ziua ei, în copilărie, atunci când suflă în lumânările de pe tort. Un interviu, inedit, acordat la Antena Stars, scoate la iveală omul împlinit, care se bucură de viață și de echilibru pe plan personal, dar și profesional.

Delia a făcut declarații despre dorințele pe care și le punea, de ziua ei, în copilărie, atunci când suflă în lumânările de pe tort. Un interviu, inedit, acordat la Antena Stars, scoate la iveală omul împlinit, care se bucură de viață și de echilibru pe plan personal, dar și profesional.

“Un cadou special pe care mi-l aduc încă aminte sunt o pereche de bocanci pe care mi-i doream foarte mult acum mulţi ani. Am fost optimistă de mică şi totul s-a întâmplat fix aşa cum mi-am imaginat. Nu m-am minunat niciodată de tot ce am primit de la viaţa pentru că am muncit foarte mult. Am fost mereu pe fugă, aşa că nu am avut timp să mă mândresc cu tot ce am realizat. Mi s-a părut firesc cumva", a spus Delia.

Cât despre petrecerea pregătită şi vacanţa din care tocmai s-a întors, jurata de la X Factor a fost darnică în detalii:

“Petrecerea a fost una aşa cum mi-am dorit, a început devreme şi s-a terminat devreme. Abia ajunsesem din Thailanda, unde a fost extrem de frumos. Şi nu m-am gândit la absolut nimic în această vacanţă, nici măcar la petrecerea mea. Chiar aveam nevoie de asta. E tare bine să nu ai planuri”.

Cel mai tare cadou! Cum au surprins-o Lidia Buble şi Răzvan Simion pe Delia de ziua ei: "Nu creeeed!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x